Virtuele Assistente

Professionele administratieve taken - zonder stress

Door een Virtuele Kantoor Communicatie pakket te kiezen, heeft u toegang tot een lokale professionele telefoonnummer in het gebied van uw keuze en een toegewijde virtuele receptionniste en assistente om ervoor te zorgen dat uw klanten nooit met een callcenter te maken hebben! 

 • Een virtuele receptionniste beantwoord uw oproepen en doorschakelt ze volgens uw instructies, op een professionele wijze - altijd een professionele en indrukwekkende impact
 • Uw virtuele assistente werkt samen met uw receptionniste om ervoor te zorgen dat uw oproepen opgevolgd worden, wat de taak ook is.
 • Uw virtuele assistente zorgt ook de administratieve kant van uw zaken, vervelend papierwerk of het beheren van uw e-mail en fax op een dagelijkse basis. 
 • Uw Servcorp virtuele receptionniste volgt uw instructies, online en onmiddellijk - u blijft altijd in controle

Een Servcrop Virtueel Kantoor zorgt ervoor dat we voldoen aan de alledaagse noden van uw klanten, ongeacht uw locatie, dankzij hoog opgeleide en meertalige virtuele assistenten.


Kiezen voor een Virtueel Kantoor geeft u de nodige flexibiliteit en vetrouwen om te reizen waar nodig voor uw bedrijf.

Professioneel en opgeleid adminitratief team

Ons administratieve werknemers zijn hoog opgeleide professionelen. Bedrijven dat voor een Virtueel of Ingericht Kantoor bij Servcorp kiezen, mogen zeker zijn dat echte personen met een lokale kennis en gewoonten hun telefoon zullen beantwoorden, hun emails beheren en andere administratieve taken doen. 

Door een virtuele receptionniste en assistente te kiezen binnen uw Virtueel Kantoor, u krijgt: 

 • Een toegewijde receptionniste beschikbaar om uw telefoonlijn te beantwoorden
 • professionele virtuele assistente zal ervoor zorgen dat uw laatste minuut administratieve taken gedaan zijn! 
 • Professionele oproepen beantwoord in uw bedrijfsnaam en behandeld volgens instructies, waar u ook bent ter wereld. 
 • Uw post, faxand koeriers noden worden door een professioneel team beheren.
 • Een lokaal telefoon-en faxnummer zodat uw klanten in contact zijn en kunnen spreken met een meertalig en gedreven team 
 • Toegang tot voicemail berichten eender waar u bent ter wereld 
 • Controle over uw activiteit in eender welke locatie 

De virtuele assistente diensten van Servcorp zorgen ervoor dat uw bedrijf blijft draaien, eender waar u bent ter wereld.

Administratieve ondersteuning

De Virtuele Assistente diensten van Servcorp helpen bedrijfleiders, die geen fysiek kantoor of geen budget en tijd voor voltijds personeel hebben. We zorgen voor uw administratieve taken zonder dat u hoeft aan te werven of op te leiden.

De Virtuele en Ingerichte Kantooroplossingen van Servcorp bieden u virtuele administratieve ondersteuning op maat om zich aan uw bedrijfsnoden aan te passen.

Bedrijfsleiders kunnen genieten van de diensten verleent door onze Virtuele en Ingerichte Kantoor administratieve team . Ze zijn opgeleid om uw administratieve taken te volbrengen - voor hoe lang u nodig heeft.

Virtuele Kantoren van Servcorp

De Virtuele Kantoordiensten van Servcorp zijn de verstandigste oplossingen om de administratieve details van uw bedrijf te beheren. Laat ons voor de details zorgen terwijl u uw bedrijf blijft ontwikkelen zonder meer kosten.

Bel ons op +32 2 403 38 00 om een bezoek te organiseren!

Locatie van de virtuele kantoren in België en in het buitenland

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.