Bedrijfsadres

Uw professioneel adres kan een van de 150 globale locaties van Servcorp zijn.

Professioneel adres bij Servcorp

Heeft uw visitekaartje een prestigieus adres om uw klanten onder indruk te laten? Met Servcorp zou het kunnen.

Bent u een mobiel bedrijf; maar u heeft toch een geloofwaardig adres nodig in een zakenwijk van Brussel? Servcorp biedt u een adres dat respect en vertrouwen zal garanderen van uw klanten.

Onze Adres pakket biedt interessante eigenschappen aan voordelige maandelijkse tarieven, inclusief: 

  • Uw prestigieuse hoofdkantooradres
  • Postbehandeling
  • GRATIS toegang tot onze Coworkingplekken wereldwijd – tot 1 uur per dag
  • Toegang tot Servcorp Onefax – een veilige fax-tot-email technologi
  • Uitgebreide online voordelen  – inclusief middelen die het personaliseren van uw diensten online mogelijk maakt.


Onze zakelijke kantoren bevinden zich in sleutel zaken-en financiële wijken, niet enkel in Belgïe maar ook in 150+ locaties wereldwijd.

Met een toegang tot ongelooflijke conferentie-en vergaderzalen, ontmoetingsplekken alsook toegang tot onze Coworkingplekken wereldwijd, Servcorp biedt u meer dan enkel een indrukwekkend professioneel adres.

Maak uzelf vetrouwd met onze professionele dienstenpakketten zoals het Communicatie pakket, dat een lokale telefoonnummer bevat, een toegewijde receptionniste en een oproepbehandelingsdienst.

Voor een volledige professionele ervaring, kunt u ook onze Communicatie en Vergader pakketten bundelen om van een totaal Virtueel Kantooroplossing te genieten aan een maandelijks en voordelig tarief.

Virtuele Kantoren van Servcorp

De Virtuele Kantoordiensten van Servcorp zijn de verstandigste oplossingen om de administratieve details van uw bedrijf te beheren. Laat ons voor de details zorgen terwijl u uw bedrijf blijft ontwikkelen zonder meer kosten.

Bel ons op +32 2 403 38 00 om een bezoek te organiseren!

Locatie van de virtuele kantoren in België en in het buitenland

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.