Verwijzingen van Makelaars & Adviseurs

Algemene voorwaardenerms

Verwijzingen

1. Als wij na 30 dagen niet in staat zijn geweest direct contact te maken met uw verwijzing of als u nooit de status van de verwijzing bij ons heeft bijgewerkt, wordt de verwijzing automatisch als niet meer geldig beschouwd. 
2. In het geval dat meerdere agenten dezelfde verwijzing naar ons sturen, zal Servcorp de verwijzing aanvaarden die eerst een rondleiding heeft geregeld, tenzij anders aangegeven door de aanvraag.

*Agent moet actief betrokken zijn bij de onderhandelingen over de hernieuwing en het gesprek met Servcorp opstarten vóór de vereiste opzegtermijn, volgens de overeenkomst van de klant om de opdracht te ontvangen. Indien Servcorp het gesprek reeds heeft aangeknoopt, is de commissie niet verschuldigd. Verlengingscommissie geldt niet voor overeenkomsten van minder dan 6 maanden. ^Agent dient het gesprek met Servcorp aan te gaan en betrokken te zijn bij de uitbreiding van de klant naar locaties buiten de oorspronkelijke locatie om in aanmerking te komen voor de opdracht. Indien Servcorp het gesprek reeds heeft aangeknoopt, is de commissie niet verschuldigd. De agent komt slechts op maximaal 5 locaties in aanmerking voor een commissie.  + De commissie is alleen verschuldigd wanneer de klant de derde maand na de aanvangsdatum van het gesprek ingaat. Indien de opdrachtgever voor dit tijdstip opzegt, is de provisie niet verschuldigd. 

Commissie

1. Te betalen bij ontvangst van de eerste betaling en de ondertekende dienstenovereenkomst. 
2. Pro-rata is van toepassing wanneer een contract niet voor de gehele initiële duur is afgesloten.

Privacybeleid

Wij gebruiken de gegevens die u ons verstrekt alleen om uw vraag te beantwoorden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit delen, verkopen of verhuren aan derden.

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.