50-000-dutch.png
150-locations-dutch.png
cities-dutch.png
countries-dutch.png

Over ons

Servcorp groep. Informatie over het bedrijf

Servcorp Limited

Beursgenoteerd op het 'Australian Securities Exchange (ASX: SRV) sinds 1999, Servcorp werd door Alf Moufarrige ontworpen in Syndey, Australië in 1978

Diensten:

De beste werkplekoplossingen ter wereld. Aanwezig in 22 landen en met meer dan 150 adressen ter wereld, Servcorp meest prestigieuse locaties zijn: 85de verdieping, One World Trade Center in New York; 20ste verdieping, Marunouchi Trust Tower in Tokyo; 18 en 19de verdieping, Hilton Plaza West Office Tower in Osaka; 30ste verdieping, The Leadenhall Building in Londen; 26de verdieping, Fortune Financial Center in Hong Kong;36ste verdieping, Etihad Towers in Abu Dhabi; en 39ste verdieping, Marina Bay Financial Centre in Singapour.

Maatschappelijke zetel:

63ste verdieping, 25 Martin Place, Sydney NSW 2000, Australië

Marktkapitalisatie:

AUD $250 millioen (september 2020)

Raad van bestuur:
The Hon. Mark Vaile AO   Voorzitter, Servcorp Limited
                                              AVoormalige vice-premier van Australië
                                              Zelfstandige niet-uitvoerende bestuurder, Stamford Land Corporation Ltd (SGX: SLC)
                                              Voorzitter. Whitehaven Coal Limited (ASX: WHC)

Wallis Graham                  Niet-uitvoerende bestuurder, Servcorp Limited

Tony McGrath                   Niet-uitvoerende bestuurder, Servcorp Limited

Alf Moufarrige AO           CEO en stichter

Historiek

Alles begon met een klein stuk krijt

in 1976, de ondernemer M. Alf Moufarrige ging zijn nieuwe bedrijf opstichten.

Om te beginnen had hij een kantoorruimte, een receptionniste et een assistente nodig. Hij merkte heel snel op dat de kosten te hoog waren tegenover de winsten en dat de ruimte en het team niet 100% gebruikt was. Hij besloot om ze te delen om zijn algemene kosten te verlagen.

In 1978, vanuit een kantoor in het centrum MLC van Syndey in Australië nam M. Alf Moufarrige en stukje krijt om de ruimte te verdelen - Servcorp was geboren! Zijn idee ontwikkelde zich in enkel 12 maanden. Tijdens die periode ontstonden twee verdiepingen in het centrum MLC en een andere in Melbourne.

Vandaag dankzij de passie en ondernemersgeest van M. Alf Moufarrige biedt Servcorp Ingerichte en Virtuele Kantoren, Coworkingplekken en informatica oplossingen in meer dan 150 adressen in 44 steden over 22 landen.

Eenvoudige ideeën kunnen tot grote projecten leiden. Van waar zal uw volgende groot idee komen? U zal nooit een stuk krijt op dezelfde manier bekijken.

Onze passie voor de toekomst:

Nous portons un intérêt réel pour la croissance et le succès de votre entreprise, après tout, votre succès signifie que nous faisons quelque chose de bien ! À cette fin, notre objectif est de fournir des solutions pour vous aider à économiser du temps et de l'argent, vous permettant un développement et une flexibilité essentiels pour faire des affaires n'importe où, n'importe quand.

Servcorp zet zich in om de beste leverancier ter wereld te zijn op gebied van uitgeruste en virtuele kantoren. Onze opdracht is gebaseerd op één fundamenteel principe: u de kans geven om uw kosten te verminderen en uw algemene kosten te delen om zo het succes van uw bedrijf te verzekeren.

Het milieu ondersteunen
Duurzaam ondernemen is één van onze basisprincipes, daaroom blijven we de organisatie 'Green Offices' ondersteunen die onze impact op het milieu helpt te verminderen. Dankzij onze partnerschap met Greenfleet, plant Servcorp een boom voor elk virtueel kantoor dat wij via onze website verhuren. De bossen van Servcorp breiden zich op 100 000 m² uit met meer dan 26 600 bomen.  Meer weten.

Teruggeven aan de gemeenschap
Niets is van meer belang voor ons dan teruggeven aan de gemeenschap en onze succes met iedereen delen. De Groep Servcorp ondersteunt al jaren lang organisaties zoals YoungCare en andere Servcorp zakencentra zijn betrokken bij lokale liefdadigheidsinstellingen. Meer weten.

Ontwikkeling en evolutie

Tijdens het financiële jaar 2015, tien nieuwe zakencentra werden geopend en zes verdiepingen werden uitgebreid. Historisch gezien was het het beste jaar voor Servcorp met 645 extra kantoren.

Nadien werden in 2016 zes andere zakencentra geopend wereldwijd zoals CapitaGreen in Singapour, World Trade Center in Abu Dhabi, en Ilham Tower in Kuala Lumpur.

De nieuwe wijk van Barangaroo, heel verwacht in de economische wijk van Sydney, werd eind 2016 geopend. Deze centrum biedt een panoramisch uitzicht op de haven van Sydney.

We blijven op de Amerikaanse markt geld en tijd investeren met onder andere de opening van een centrum in de One Wolrd Trade Center met populaire Coworkingplekken.

Servcorp blijft premium kantoren opzoeken in de 22 landen waar we al actief zijn. Het is mogelijk dat we nieuwe geografische locaties toevoegen aan ons netwerk.

Het vastleggen van het Virtuele Kantoor van Servcorp in het gemeenschap van kleine en middelgrote bedrijven blijft ook een vereiste voor onze toekomstige ontwikkeling.

Beleef de ervaring

Klaar om zelf de Servcorp ervaring te beleven?

Uw bedrijf kan groeien en zich ontwikkelen dankzij Servcorp. We ondersteunen u bij elke stap.

We geloven in de kwaliteit van onze Teams, onze adressen en diensten - daarom kunt u voor zelfs voor een maandelijks flexiebel huurcontract kiezen.

Ontwikkel uw netwerk en ontspan uw eigen klanten dankzij networking evenementen binnen de zakencentra van Servcorp.

Dankzij de App ontworpen door Servcorp voor u, werk eender waar u bent: verander uw telefooninstructies of reserveer een vergaderzaal in alle Servcorp zakencentra wereldwijd.

Welke dienst u of uw bedrijf ook nodig heeft lokaal of in ons wereldwijd netwerk, Servcorp zorgt ervoor.

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.