Post doorsturen

Beheer uw Postredirectie met het Adres pakket van Servcorp

Omdat u deel uitmaakt van een groot professioneel gemeenschap, heeft u als lid bij Servcorp niet alleen toegang tot de postbehandelingdienst maar ook tot andere voordelige eigenschappen zoals:

  • Een prestigieus hoofdkantooradres voor uw visitekaartjes en handelmateriaal
  • Veilig post-en koeriersbehandeling
  • GRATIS toegang tot onze Coworkingplekken wereldwijd - tot 1 uur per dag 
  • Toegang tot  Servcorp Onefax – een veilige fax tot e-mail technologie
  • Uitgebreide online voordelen– inclusief middelen die het personaliseren van uw diensten online mogelijk maakt.

Geniet van een prestigieus professioneel adres voor uw bedrijf wanneer u voor het Adres pakket van Servcorp kiest, inbegrepen postredirectie en handeling. 

Uw professioneel adres en telefoonnummer zeggen evenveel als een jaarlijks rapport over uw bedrijf. Geniet van het premium adres en postredirectie pakket van Servcorp ontworpen om flexiebele mogelijkheiden aan te bieden.
Ons team zorgt ervoor dat uw pakketten, brieven en fax aankomen in de staat, het land en werelddeel waar u reist.

Veilig post-en koeriersbehandeling

Als deel van uw Adres pakket heeft uw bedrijf toegang tot een aantal voordelige eigenschappen aan flexiebele maandelijkse tarieven

Het Adres pakket van Servcorp is gemakkelijk om in te stellen, gemakkelijk en efficënt beheerbaar. Schrijf u online in in drie gemakkelijke stappen en geen borgstelling is nodig bij kredietkaartbetaling.

Voor een volledige professionele ervaring, kunt u ook onze Communicatie en Vergader pakketten bundelen om van een totaal Virtueel Kantooroplossing te genieten aan een maandelijks en voordelig tarief. Onze tarieven zijn online beschikbaar en bieden een groot aantal diensten.

Virtuele Kantoren van Servcorp

De Virtuele Kantoordiensten van Servcorp zijn de verstandigste oplossingen om de administratieve details van uw bedrijf te beheren. Laat ons voor de details zorgen terwijl u uw bedrijf blijft ontwikkelen zonder meer kosten.

Bel ons op +32 2 550 36 00 om een bezoek te organiseren!

Locatie van de virtuele kantoren in België en in het buitenland

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.