Vergaderzalen en Premium conferentie


De eerste indruk is cruciaal. Een professionele vergaderzaal zorgt ervoor dat uw toespraak, presentatie, workshops, opleidingssessie en uw onderhandelingen de sleutel tot succes zijn. Alle vergader- en conferentiezalen zijn ontworpen volgens de normen voor binnenhuisarchitectuur, uitgerust met leder, marmer en authentieke kunstwerken sieren de muren van prestigieuze vergaderzalen. Ultramoderne AV- en conferentieapparatuur, evenals de betrouwbaarheid van een hogesnelheids-internet maken de verfijnde luxe tot uw beschikking.

Met Servcorp App Meeting kunt u eenvoudig conferentie-en vergaderzalen alsook andere infrastructuur direct reserveren - waar en wanneer u maar wilt. Het is snel en gebruiksvriendelijk. In één klik is uw ruimte gereserveerd.

Vergaderruimtes gefactureerd aan het gebruik

vanaf

EUR57 /uur

EUR69 /uur

EUR30 /uur

Bel ons +32 2 550 36 30 om een bezoek te organiseren!

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.