Vergaderzalen en Premium conferentie


De eerste indruk is cruciaal. Een professionele vergaderzaal zorgt ervoor dat uw toespraak, presentatie, workshops, opleidingssessie en uw onderhandelingen de sleutel tot succes zijn. Alle vergader- en conferentiezalen zijn ontworpen volgens de normen voor binnenhuisarchitectuur, uitgerust met leder, marmer en authentieke kunstwerken sieren de muren van prestigieuze vergaderzalen. Ultramoderne AV- en conferentieapparatuur, evenals de betrouwbaarheid van een hogesnelheids-internet maken de verfijnde luxe tot uw beschikking.

Met Servcorp App Meeting kunt u eenvoudig conferentie-en vergaderzalen alsook andere infrastructuur direct reserveren - waar en wanneer u maar wilt. Het is snel en gebruiksvriendelijk. In één klik is uw ruimte gereserveerd.

Vergaderruimtes gefactureerd aan het gebruik

vanaf

EUR57 /uur

EUR69 /uur

EUR30 /uur

Bel ons +32 2 550 36 30 om een bezoek te organiseren!

Boek vergaderzalen en andere diensten via uw telefoon

App 'Meetings' is een gebruiksvriendelijke smartphone-app  waarmee u vergader- en conferentiezalen, privatieve kantoren en andere diensten in meer dan 160 zakencentra in één klik kunt boeken. Over 1 minuut wordt uw boeking meteen bevestigd - kunnen we meer doen?
 
Waarom zal u van de App 'Meetings' houden:
  • Snel -Reserveer in minder dan een minuut
  • Gebruiksvriendelijk - Een installatie zo eenvoudig als de voorgestelde functies
  • Handig - Boek Servcorp-faciliteiten vanaf elke locatie en op elk moment
  • Realtime boeking - De toepassing "Vergaderingen" is geen reserveringsaanvraag.
  • Zodra u op "Gereed" drukt, is uw reservering bevestigd!
  • Gratis - De applicatie is gratis beschikbaar via iTunes Store
Download de applicatie:

 

Réservez une salle de réunion en ligne, en temps réel

Réservez une salle de réunion en ligne, en temps réel


Volledige vergaderdiensten

Onze vergader- en conferentiezalen zijn uitgerust om aan alle behoeften van uw bedrijf of evenement te voldoen


We bieden diensten en faciliteiten voor elk type vergadering, variërend van informele vergaderingen, opleidingssessie, afdelings- en teamvergaderingen, formele en internationale onderhandelingen. Kies uit een privatief kantoor met professionele faciliteiten, ruime opleidingssruimten, conferentiezalen die uitgerust zijn met de laatste communicatietechnologieën en lokale IT-ondersteuning.


Ons opgeleid en professioneel team zal uw klanten helpen en hen de vergaderzaal tonen, met een sterk en professioneel imago en omgeving voor uw onderhandelingen. Servcorp vergaderzalen zijn beschikbaar op aanvraag en zonder een vaste dienstovereenkomst. We bieden flexiebele facturering aan, u kunt een conferentie of vergaderzaal reserveren voor slechts 10 minuten of de hele dag.

Vergaderzalen

De vergaderzalen van Servcorp zijn beschikbaarwereldwijd , met een hoge kwaliteitsinterieur en de laatste IT-technologie. Een team van assistenten en een receptioniste zorgen voor een vlot verloop van uw vergaderingen.

Meer weten

 

Opleidingsruimten

Het brede aanbod aan Servcorp-professionele diensten omvat volledig uitgeruste opleidingssruimtes in de belangrijkste zakelijke districten van Brussel. Uw volgende evenement moet op een centrale en handige plaatsvinden voor alle deelnemers. U moet van een kwaliteit en ononderbroken dienst genieten die spitstechnologie IT-apparatuur omvat en een team dat beschikbaar is om de goede werking van uw evenement te garanderen.

Meer weten

 

Bel ons +32 2 550 36 30 om een bezoek te organiseren!

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.