Eersteklas Vergaderruimtes

Alle vergaderruimtes en directieruimtes zijn ontworpen volgens de hoogste normen van interieurstyling, uitgerust met het beste leer, marmer en originele kunstwerken. De nieuwste audiovisuele en conferentieapparatuur, plus de betrouwbaarheid van razendsnel internet, vervolledigen de verfijnde luxe die voor u beschikbaar is.

Met Servcorp Home, kunt u vergaderruimtes, directieruimtes en hulpmiddelen onmiddellijk boeken - waar en wanneer u maar wilt.

Uitgerust met de faciliteiten die u nodig heeft

Videoconferentie

Koppel uw vergaderingen lokaal of over de hele wereld met de videoconferentiesystemen van Servcorp.

Aanraakschermen

Stap weg van de computer. Onze aanraakschermweergaven maken uw presentaties interactiever.*

Polycom-telefoons

Conferentiegesprekken tijdens een vergadering zijn nooit zo eenvoudig geweest. Blijf verbonden, ongeacht de locatie.*

Klik en deel

Deel uw scherm met slechts één klik op de knop. Geen lange, rommelige kabels nodig.*

*Locatiespecifiek

Boek vandaag nog uw vergaderruimte!
Bekijk prijzen en locaties

Verschillende ruimtes om aan uw behoeften te voldoen

De vergaderfaciliteiten van Servcorp bieden u alles wat u nodig heeft om een professionele vijfsterrenvergadering met klanten te organiseren. Met uw keuze uit locaties in belangrijke zakendistricten in heel België - en meer dan 150 Servcorp-locaties wereldwijd - zijn de vergaderfaciliteiten van Servcorp beschikbaar voor al uw vergader- en conferentievereisten, waar u ook bent.

Of u nu informele zakelijke 'meet & greets', eersteklasse zakelijke onderhandelingen, klantbijeenkomsten of interviews houdt, of een conferentieruimte nodig heeft voor grotere presentaties, er is altijd een vergaderfaciliteit van Servcorp die aan uw eisen voldoet.

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.