Virtueel Kantoordiensten

Ontdek alle voordelen van Servcorp Virtueel Kantoordiensten en ontdek hoe uw bedrijfn succesvol kan worden dankzij onze oplossingen en Virtueel Kantoor pakketten.

Virtuele Kantooroplossingen om het potentieel van uw bedrijf te maximaliseren

Servcorp biedt flexiebele Virtuele Kantooroplossingen aan, die een administratieve ondersteuning en fysieke voorzieningen verstrekt aan uw bedrijf zonder dure en onnodige kosten.

Geniet van de professionele diensten die je verwacht van uw bedrijf aan maandelijkse flexiebele tarieven zonder vergrendelende dienstovereenkomsten en borgstelling.

Ontdek hoe u buitensporige dienstovereenkomsten, dure personeelskosten kan vermijden. Door een van onze Virtuele Kantoorpakketten te kiezen, heeft uw bedrijf toegang tot professionele diensten wanneer u die nodig heeft.

  • Op verzoek, 5-sterren kwaliteit, conferentiezalen.
  • Moderne informatische oplossingen en installaties.
  • Professioneel en gedreven intern team dat zakelijke diensten verleent.
  • Toegang tot Coworkingplekken in meer dans 150 locaties wereldwijd.
  • Ontwikkel uw bedrijf dankzij een permanente toegang tot interieurdesign van de beste kwaliteit, een toegewijde receptionniste, administratieve diensten alsook een professioneel en geloofwaardig adres voor een fractie van de kosten van een voltijds fysiek kantoor.

Als lid van de internationale gemeenschap van Servcorp, geniet u ook van andere professionele voordelen zoals:

  • Gratis wereldwijde toegang tot een privatief werkplek in eender welke Coworking*
  • Maandelijkse en flexiebele dienstovereenkomst
  • Exclusieve toegang tot het online platform van Servcorp:
  • Beheer in werkelijke tijdbasis van uw kosten en diensten
  • Toegang tot een portfolio van professionele diensten.

De Virtuele Kantoordiensten van Servcorp zijn de verstandinge oplossingen om de administratieve details van uw bedrijf te beheren.* tot 3uur per dag, niet cumuleerbaar.

Virtuele Kantoren van Servcorp

De Virtuele Kantoordiensten van Servcorp zijn de verstandigste oplossingen om de administratieve details van uw bedrijf te beheren. Laat ons voor de details zorgen terwijl u uw bedrijf blijft ontwikkelen zonder meer kosten.

Bel ons op +32 2 403 38 00 om een bezoek te organiseren!

Locatie van de virtuele kantoren in België en in het buitenland

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.