Helpen om een betere wereld te bouwen

Groene initiatieven van Servcorp - Milieu bewustzijn- Klimaatverandering

Servcorp is zich bewust van de ernst van klimaatverandering en de impact van de sterke concentratie aan broeikasgassen in de atmosfeer op onze planeet. Bedrijven dragen een belangrijke verantwoordelijkheid voor de toekomst van onze planeet: we moeten duurzaam ondernemen om het milieu tegen verdere schade te vrijwaren.

Duurzaam ondernemen is een van de basisprincipes van onze onderneming. Het “Green Offices” project is ons wereldwijd platform dat gewijd is aan proactieve initiatieven die onze impact op het milieu verminderen en bijdragen tot duurzame ontwikkeling. Het project vestigt ook de aandacht op de ecologische uitdagingen voor onze teams en onze klanten.

Binnen het kader van dit project plant Servcorp een boom voor elk virtueel kantoor dat wij via onze website verhuren. Virtuele kantoren zijn van nature een milieuvriendelijk alternatief voor materiële ruimtes en ze vormen een fundament van het Green Offices project.

Het project heeft tot doel onze uitstoot van koolstofdioxide te verminderen, onze huidige ecologische afdruk te compenseren en onze teams en klanten te helpen hun dagelijkse impact op het milieu te verkleinen. We hanteren drie verschillende strategieën: verminderen, compenseren en opvoeden.

Servcorp heeft al meer dan 73 000 bomen geplant en het “Servcorpbos” bedekt voortaan een gebied van meer dan 730 000 vierkante meter. Deze oppervlakte is groter dan de totale oppervlakte die onze kantoren wereldwijd in beslag nemen.

Het Servcorp-bos zal gedurende zijn levensduur duizenden tonnen kooldioxide verwijderen, terwijl de biodiversiteit behouden blijft en de habitat van wilde dieren, waaronder veel bedreigde soorten, wordt hersteld.

Voor meer informatie over onze groene initiatieven kan u de website van  Green Offices de Servcorp.

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.