Hoe werkt een Servcorp gedeelde werkplek?

Er is ongetwijfeld iets speciaals aan een Servcorp gedeelde werkplek. Het zijn plaatsen waar werknemers gedijen - een op lidmaatschap gebaseerde werkruimte waar diverse groepen van freelancers, externe werknemers en andere onafhankelijke professionals samenwerken in een gedeelde, gemeenschappelijke omgeving.


Werkplek dat draaito

Het verschil van Servcorp

De combinatie van een goed ontworpen werkomgeving en een goed georganiseerde werkervaring maakt deel uit van de reden waarom klanten van Servcorp Coworking verzot zijn van onze ruimtes. Servcorp biedt onze klanten de ruimte en ondersteuning om hun authentieke beste zelf te kunnen zijn. In tegenstelling tot onze concurrenten, bieden we onze klanten onze 5-sterren zakelijke adressen om hun bedrijf te registreren, een receptioniste om oproepen in hun bedrijfsnaam te beantwoorden en een vast nummer dat volledig door ons is voorzien - allemaal in een geavanceerde gedeelde ruimte met een geweldig uitzicht, verzadigd in natuurlijke licht.

We bieden ook toegang tot een team van tweetalige secretaresses, voldoende vergaderruimte die gemakkelijk te boeken is via een app en in kleur afprinten vanaf elk bureau. De kwaliteitsservices en digitale voordelen die we onze klanten bieden, zorgen ervoor dat ze zich kunnen richten op het laten groeien van hun inkomsten. Als onze klanten IT-ondersteuning nodig hebben, bellen ze eenvoudig * 1 op hun mobiele telefoon en een lokale Servcorp IT-expert staat voor u klaar. Geluk in zaken zijn eenvoudige IT-oplossingen die werken, een professioneel team om aan te delegeren en een gemeenschap van gelijkgestemde professionelen om mee te werken. Onze klanten worden verwelkomd door onze teams op 150 locaties over de hele wereld. Je kunt een Servcorp Coworking ruimte niet verslaan

Alles dat je verkrijgt:

 • Mogelijkheid om onze prestigieuze adressen als uw zakelijk adres te registreren
 • Een lokaal vast telefoonnummer en gratis oproepen
 • Een toegewezen receptioniste om oproepen in uw bedrijfsnaam te beantwoorden
 • On-demand secretariële diensten

 • Flexibiliteit , van maand-tot-maand-voorwaarden

 • Wekelijkse community-evenementen
 • Prachtig ontworpen, diverse ruimtes
 • Toegang tot 150+ Servcorp-locaties over de hele wereld
 • Mogelijkheid om online en persoonlijk contact te leggen met andere leden

 • Supersnel en 100% veilig internet dat op vezels is gebaseerd en Tier 1-beheerd

 • Interne IT-ondersteuning op maat gemaakt voor u - gewoon bellen naar * 1

 • Ruime, unieke gemeenschappelijke ruimtes

 • Servcorp-werkruimten bevatten bureaus, stoelen, lampen en afsluitbare opbergkasten

 • Multifunctionele kopieermachine / scanners / printers van wereldklasse
 • Londen belt! Privé-telefooncellen voor vertrouwelijke gesprekken
 • Mogelijkheid om te netwerken met potentiële klanten en investeerders


Werkplek dat draait

Toegang

Een dedicated coworking-ruimte van Servcorp is 24/7, 365 dagen per jaar toegankelijk. Mensen kunnen beslissen of ze een lange dag willen doorbrengen wanneer ze een deadline hebben, of ze kunnen een lange pauze nemen midden op de dag om naar de sportschool te gaan, wat noodzakelijke boodschappen doen of gewoon genieten van de natuurlijke omgeving buiten het kantoor. Onze werkruimtes geven je de opportuniteit om een beetje te leven.

Met onze verscheidenheid aan type werkruimtes kunnen onze klanten kiezen of ze in een stille ruimte willen werken zodat ze zich kunnen concentreren, of in een meer collaboratieve ruimte met gedeelde bureaus waar interactie wordt aangemoedigd. Ze kunnen zelfs beslissen om thuis te werken, op dagen dat ze dat moeten. Flexibiliteit is de sleutel.

Onze werkruimtes geven je de opportuniteit om een beetje te leven...

Bent u op zoek naar meer informatie over Servcorp gedeelde werkplekken?
Meer weten

Locatie van Coworking in België en in het buitenland

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.