Wat is een Virtueel Kantoor...

...en hoe helpt het een bedrijf tot succes? 

Uitgevonden door Servcorp meer dan 30 jaar geleden, een Virtueel Kantoor laat kleine en middelgrote bedrijven de mogelijkheid om van een prestigieus adres, telefoonnummer en ondersteuningsteam te genieten zonder aan een fysiek kantoor verbonden te worden.


De kosten zijn verlaagd terwijl u steeds de indruk van een fysiek kantoor en infrastructuur behoud. Professionelen kunnen van thuis werken, bij hun klanten of in randstedelijke kantoren en toch genieten van de reputatie dat enkel een stad kan aanbieden. Onderzoek toont aan dat consumenten een adres verwachten op het marketing materiaal en een thuisadres of postbox zijn niet voldoende.

Veel aannemers en zelfstandingen vergissen zich door enkel een mobiel telefoonnummer door te geven aan hun contacten. Vandaag laten oproepers zelden een bericht achter op een voicemail en ze zullen niet terugbellen als de lijn bezet is.  Een Virtueel Kantoor bevat een lokaal telefoonnummer, beantwoord door een echte persoon dat berichten opneemt en uw oproep doorschakelt volgens de instructies.

Potientiele klanten zullen enkel partnerschappen overwegen met bedrijven die zich in dezelfde stad bevinden - dienstverleners uit andere steden zijn benadeeld. Dankzij een Virtueel Kantoor kunnen nieuwe bedrijven hun markt uitbreiden tot andere steden aan mindere kosten.

Als werelds beste Virtuele Kantoren dienstverlener heeft Servcorp meer dans 100 milioen USD$ geinvesteerd in IT en telecom systemen zodat onze klanten van de beste diensten genieten.

De Virtuele Kantoren van Servcorp haalt voordeel uit het netwerk van kantoren wereldwijd. Als een Virtueel Kantoor klant een werkplek nodig heeft voor een paar uren of één dag, heeft hij vaak gratis toegang tot werkplekken in 150+ locaties en 44 landen werekdwijd.

Prijzen & Locaties


U bent trots op uw werk, u verdient respect

Wordt niet tegengehouden door hoge kosten. Met een Servcorp adres en een telefoonnumer op uw marketing materiaal zullen toekomstige klanten u aandacht geven.

Nieuw op de markt zijn betekent niet dat u benadeeld moet zijn door het gebrek aan infrastructuur en ondersteuning.  Een Virtueel Kantoor van Servcorp geeft u niet enkel toegang tot een adres en een telefoonnummer, maar ook tot de administratieve en IT-ondersteuning waar en wanneer u nodig heeft in ons globaal netwerk van werkplekken.

Wie heeft een Virtueel Kantoor nodig?

Meer mensen dan u denkt!

De flexibiliteit en diensten van een Virtueel Kantoor betekent dat veel bedrijven winst kunnen maken, bijvoorbeeld:

 • Jonge aannemers die hun huisadres of mobiele telefoonnummer niet willen gebruiken op hun documenten
 • Professionelen die van bij hun klanten werken, maar toch een zelfstandinge marketing identiteit willen behouden
 • Bedrijven die in nieuwe steden of landen willen groeien
 • Bedrijven die interesse in een specifiek land willen tonen en mobiel willen blijven
 • Bedrijven die een receptionniste of administratieve ondersteuning nodig hebben, maar geen risico mogen nemen voor personeelsaanwerving
 • Verkoopteams die vaak op weg zijn, maar toch een vaste plek nodig hebben tussens vergaderingen
 • Globale reizigers die premium kantoren en ondersteuning nodig hebben in de dynamische steden wereldwijd
 • Wie ook een 5-sterren professionele aanwezigheid wenst zonder de kosten die eraan verbonden zijn

Zoals ons mascotte Sidney zegt, 'Als u uw bedrijf niet kan ontwikkelen dankzij een Virtueel Kantoor, dan zit u vast en zeker niet in de juiste zaak!'

Wat moet u vragen aan een Virtueel Kantoor dienstverlener?

Wordt niet betrapt!

Wees zeker van wat u koopt:

 • Voor hoeveel en hoe lang bent u verbonden? Veel dienstverleners vergrendelen klanten voor maanden en verkopen u jaarlijkse dienstovereenkomsten terwijl u voor maar enkel één maand bij Servcorp kan blijven
 • Mag u testen voordat u aankoopt? Alle Virtuele Kantoor pakketten zijn gratis tijdens één maand. We zijn zeker dat u van ons product zal voordelen
 • Hoeveel locaties kunt u gebruiken? Enkel een paar dienstverleners zijn globaal aanwezig.
 • Hoe gemakkelijk kunt u uw oproepinstructies veranderen?
 • Begrijpt u uw factuur? Kunt u uw diensten en factuur online bekijken?
 • Zal u trots of angistig zijn dat uw klanten niet onder de indruk zijn van uw kantoor?
 • Is er een ondersteunings team beschikbaar wanneer nodig?
 • Nogiden de Coworkingplekken tot productiviteit uit?

Bel ons op +32 2 550 36 00 om een bezoek te organiseren!

Locatie van de virtuele kantoren in België en in het buitenland

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.