De ideale omgeving Organiseer uw volgende vergadering, conferentie of opleidingssessie in een Servcorp-vergaderzaal die voor dit doel ontworpen is

Prijzen en locaties

Vergaderzalen

Servcorp-vergaderzalen zijn over de hele wereld beschikbaar en bieden weelderige interieurs en ultramoderne conferentiefaciliteiten aan.


Servcorp vergader- en conferentiezalen

De Servcorp-faciliteiten hebben alles voor een professionele en 5-sterrenvergadering. Met een toegewijde receptionniste en een team van assistenten, een keuze uit meer dan 160 Servcorp-businesscentra over de hele wereld in belangrijke zakelijke districten - zijn de vergaderzalen van Servcorp een oplossing voor al uw vergaderverzoeken.


Of u een vergaderzaal nodig heeft voor uw klantvergaderingen, interviews, of voor grotere presentaties, er altijd is een Servcorp-vergaderfaciliteit om aan uw vereisten te voldoen.

Al onze zalen zijn uitgerust om een ​​succesvolle zakelijke ervaring voor u en uw klanten te garanderen.

De vergaderzalen van Servcorp hebben de volgende kenmerken:

  • Lokaal en professioneel team om uw vergadering op te zetten
  • 99,99% beschikbaarheid van onze hogesnelheids- internet
  • Toegang tot videoconferentiefaciliteiten
  • Prestigieuze ontmoetingsplaatsen
  • 5-sterrenaccommodatie
  • Flexiebele opties om aan de behoeften van uw bedrijf en uw klanten te voldoen
  • Gratis drankjes voor u en uw klanten.

U kunt Servcorp vertrouwen om uw bedrijf de beste diensten en de beste faciliteiten te bieden tegen een voordelig en flexiebel tarief. Als klant van Servcorp geniet u van flexibele boekingsopties. Een reservatie van slechts 10 minuten of de hele dag is mogelijk. U krijgt ook online voordelen en de mogelijkheid om uw volgende vergadering te hosten in een van de 160+ zakencentra van Servcorp wereldwijd.

Met Servcorp's App voor IPhone kan u uw volgende vergadering of reservatie sneller, flexiebeler en handiger zijn. Onze app kan gedownload worden via de iTunes App Store.

Vergaderruimtes gefactureerd aan het gebruik

vanaf

EUR57 /uur

EUR69 /uur

EUR30 /uur

Bel ons +32 2 550 36 30 om een bezoek te organiseren!