;

Vergaderzalen

Servcorp-vergaderzalen zijn over de hele wereld beschikbaar en bieden weelderige interieurs en ultramoderne conferentiefaciliteiten aan.


Servcorp vergader- en conferentiezalen

De Servcorp-faciliteiten hebben alles voor een professionele en 5-sterrenvergadering. Met een toegewijde receptionniste en een team van assistenten, een keuze uit meer dan 150 Servcorp-businesscentra over de hele wereld in belangrijke zakelijke districten - zijn de vergaderzalen van Servcorp een oplossing voor al uw vergaderverzoeken.


Of u een vergaderzaal nodig heeft voor uw klantvergaderingen, interviews, of voor grotere presentaties, er altijd is een Servcorp-vergaderfaciliteit om aan uw vereisten te voldoen.

Al onze zalen zijn uitgerust om een ​​succesvolle zakelijke ervaring voor u en uw klanten te garanderen.

De vergaderzalen van Servcorp hebben de volgende kenmerken:

  • Lokaal en professioneel team om uw vergadering op te zetten
  • 99,99% beschikbaarheid van onze hogesnelheids- internet
  • Toegang tot videoconferentiefaciliteiten
  • Prestigieuze ontmoetingsplaatsen
  • 5-sterrenaccommodatie
  • Flexiebele opties om aan de behoeften van uw bedrijf en uw klanten te voldoen
  • Gratis drankjes voor u en uw klanten.

U kunt Servcorp vertrouwen om uw bedrijf de beste diensten en de beste faciliteiten te bieden tegen een voordelig en flexiebel tarief. Als klant van Servcorp geniet u van flexibele boekingsopties. Een reservatie van slechts 10 minuten of de hele dag is mogelijk. U krijgt ook online voordelen en de mogelijkheid om uw volgende vergadering te hosten in een van de 150+ zakencentra van Servcorp wereldwijd.

Met Servcorp's App voor IPhone kan u uw volgende vergadering of reservatie sneller, flexiebeler en handiger zijn. Onze app kan gedownload worden via de iTunes App Store.

Vergaderruimtes gefactureerd aan het gebruik

vanaf

57€ /uur

69€ /uur

30€ /uur

Bel ons +32 2 403 38 30 om een bezoek te organiseren!

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.