Partners

Servcorp investeert in partnerschappen die onze passie voor succes en ontwikkeling van bedrijven delen.

Co-Branded Partners

Servcorp Think Tank

Het programma servcorp Think Tank is een reeks vergaderingen waar de klanten van Servcorp geholpen worden om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken.
De programmas zijn 12 maanden met 1 vergadering per maand. De vergaderingen gebeuren in groepjes of één of één. U heeft toegang tot gastsprekers leiders in hun gebied en het programma behoudt de klant al speerpunt. Meer weten.

Business Partners

American Express


In juli 2011, Servcorp tekent haar eerste partnerschap met American Express in Australië. Alle American Express klanten ontvangen een korting op een Virtueel Kantoor pakket. Dankzij dat partnerschap verbindt Servcorp meer dan 40,000 American Express Business Card gebruikers.

ReachLocal

ReachLocal biedt Online Marketing diensten voor lokale bedrijven aan. ReachLocal garandeert meer lokale klanten. Vanaf 2014 werkt Servcorp samen met ReachLocal om een additionele dienst aan te bieden tot het succes van uw bedrijf. Daardoor kunt u uw aandacht vestigen op wat echt belangrijk is - uw bedrijf beheren

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.