Ingerichte Kantooroplossingen

Kies uit meer dan 150 toplocaties in het oplossingsnetwerk van Servcorp.

De Ingerichte Kantooroplossing van Servcorp:

Voor een zakelijke omgeving en een sfeer die een duidelijk, professioneel imago weergeeft, heeft u een kantooroplossing van Servcorp nodig.

De flexibele diensovereentkomsten van Servcorp omvatten een reeks kwaliteitsvolle bedrijfskantoorpakketten die ontworpen zijn om uw bedrijf een professioneel imago te geven en u een vertrouwde omgeving aan te bieden om uw bedrijf te laten groeien.

Met meer dan 150 handige en centraal gelegen locaties wereldwijd, kan de Servcorp oplossingsnetwerk uw bedrijf voorzien van een prestigieuze locatie, een 5-sterren interieur, moderne conferentie- en vergaderzalen evenals geavanceerde IT-infrastructuurinfrastructuur  en administratief team om uw bedrijf de ondersteuning te bieden die het nodig heeft.

Met flexiebele huurvoorwaarden, kantoorruimte en locaties kan uw bedrijf genieten van de volgende voordelen:

  • Prestigieuze kantoren volledig uitgerust - inclusief een professioneel intern ondersteuningsteam
  • Deeltijdse of permanente kantoren op elke Servcorp-locatie wereldwijd
  • Flexibele dienstovereenkomsten vanaf 1 maand
  • Geavanceerde IT- en communicatie-infrastructuur

Met een brede keuze aan dienstovereenkomsten en aanpasbare opties, is er een Servcorp-uitgeruste Kantooroplossing voor de omvang en vereisten van uw groeiende onderneming.

Geniet van de gemoedsrust dat alleen een volledige kantooroplossing van Servcorp kan aanbieden en kies voor een volledige uitgeruste kantooroplossing op maat. U kunt erop rekenen dat Servcorp alle zakenvakken aanvinkt en uw bedrijf helpt de juiste eerste indruk te maken.

Zakencentra

Bent u op zoek naar een kantoorlocatie in uw favoriete zakencentrum? De bedrijfskantoren van Servcorp zijn gevestigd in belangrijke zakelijke centra en districten door meer dan 150 locaties wereldwijd.

Kantoren in het hart van uw favoriete zakencentrum

Als lid van Servcorp's wereldwijde bedrijfsgemeenschap kunt u ook verwachten van belangrijke zakelijke voordelen te genieten zoals:

  • Gratis wereldwijde toegang tot een privé-werkstation in elke gedeelde werkplek*
  • Exclusief online abonnement op Servcorp met:
    • Real-time controle over uw diensten
    • Toegang tot een portfolio met online bedrijfsmiddelen

De bedrijfskantoren van Servcorp bevinden zich in alle belangrijke zakelijke centra en districten door meer dan 150 locaties wereldwijd. Breidt uw bedrijf uit dankzij een kantoor met Servcorp op de gekozen locatie en geniet van het gemak van flexiebele maandelijkse huurprijzen en geen uitsluitingen.

* tot 3 uur per dag met een volledige Virtueel Kantoorpakket, niet cumulatief


Bel ons op +32 2 550 35 00 om een bezoek te organiseren!

Locatie van de virtuele kantoren in België en in het buitenland

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.