1. Home
 2. /
 3. Ingerichte Kantoren
 4. /
 5. Ingerichte Kantooroplossingen

Ingerichte Kantooroplossingen

 

Kies uit meer dan 160 toplocaties in het oplossingsnetwerk van Servcorp.

De Ingerichte Kantooroplossing van Servcorp:

Voor een zakelijke omgeving en een sfeer die een duidelijk, professioneel imago weergeeft, heeft u een kantooroplossing van Servcorp nodig.

De flexibele diensovereentkomsten van Servcorp omvatten een reeks kwaliteitsvolle bedrijfsofficepakketten die ontworpen zijn om uw bedrijf een professioneel imago te geven en u een vertrouwde omgeving aan te bieden om uw bedrijf te laten groeien.

Met meer dan 160 handige en centraal gelegen locaties wereldwijd, kan de Servcorp oplossingsnetwerk uw bedrijf voorzien van een prestigieuze locatie, een 5-sterren interieur, state-of-the-art conferentie- en vergaderzalen en infrastructuur. geavanceerde IT en administratief team om uw bedrijf de ondersteuning te bieden die het nodig.

Met flexiebele huurvoorwaarden, kantoorruimte en locaties waar uw bedrijf kan van genieten:

 • Prestigieuze kantoren volledig uitgerust - inclusief een professioneel intern ondersteuningsteam
 • Deeltijdse of permanente kantoren op elke Servcorp-locatie wereldwijd
 • Flexiebele dienstovereenkomsten vanaf 1 maand
 • Geavanceerde IT- en communicatie-infrastructuur

Met een brede keuze aan dienstovereenkomsten en aanpasbare opties, is er een Servcorp-uitgeruste Kantooroplossing voor de omvang en vereisten van uw groeiende onderneming.

Geniet van de gemoedsrust dat alleen een volledige kantooroplossing van Servcorp kan bieden en kies voor een volledige uitgeruste kantooroplossing op maat. U kunt erop rekenen dat Servcorp alle zakenvakken aanvinkt en uw bedrijf helpt de juiste eerste indruk te maken.

Zakencentra

Bent u op zoek naar een kantoorlocatie in uw favoriete zakencentrum? De bedrijfskantoren van Servcorp zijn gevestigd in grote zakelijke centra en districten in meer dan 160 locaties wereldwijd.

Kantoren in het hart van uw favoriete zakencentrum

Als lid van Servcorp's wereldwijde bedrijfsgemeenschap kunt u ook verwachten van belangrijke zakelijke voordelen te genieten zoals:

 • Gratis wereldwijde toegang tot een privé-werkstation in elke gedeelde werkplek*
 • Exclusief online abonnement op Servcorp met:
  • Real-time controle over uw diensten
  • Toegang tot een portfolio met online bedrijfsmiddelen

De bedrijfskantoren van Servcorp bevinden zich in alle grote zakelijke centra en districten in meer dan 160 locaties wereldwijd. Breidt uw bedrijf uit dankzij een kantoor met Servcorp op de gekozen locatie en geniet van het gemak van flexiebele maandelijkse huurprijzen en geen uitsluitingen.

* tot 3 uur per dag met een volledige Virtueel Kantoorpakket, niet cumulatief

 


Bel ons op +32 2 550 35 00 om een bezoek te organiseren!