Virtuele kantoren & Uitgeruste kantoorruimtes - Servcorp Business Centers

 • BASTION TOWER 02 550 35 00
 • SCHUMAN 02 403 37 00
 • Buiten Belgïe +32 2 550 35 00
 • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

UITGERUSTE KANTOORRUIMTE

Als u op zoek bent naar een kantoor in het zakencentrum van Brussel, is ons verhuur van uitgeruste kantoorruimtes een uitstekende en betaalbare oplossing. Bij onze kantoorverhuur in Brussel is een toegewijde receptionist(e) inbegrepen, evenals vergaderzalen, administratieve ondersteuning, een supersnelle internetverbinding met een beschikbaarheid van ten minste 99,98%, en alle professionele ondersteuning die uw bedrijf nodig heeft om te groeien en zich te onderscheiden.

Om te slagen moet u:

 • sneller en slimmer zijn
 • goed gelegen & kostenefficiënt zijn
 • nooit een oproep missen
 • toegang hebben tot IT-diensten
Online inschrijven
Online inschrijven » (02:00)

 

MEER INFO

VIRTUEEL KANTOOR

Moet u flexibel kunnen werken vanaf eender welke locatie, maar heeft uw bedrijf ook nood aan de voordelen die het alleen krijgt door aanwezig te zijn in het business center van Brussel? Het kan allebei! Bovendien blijven uw organisatorische kosten laag en stijgt uw verkoop.
Onze virtuele kantoren in Brussel bieden u het adres, de receptionist(e), de vergaderruimte en de technologie die u nodig heeft om op een professionele en kostenefficiënte manier te concurreren.

Vanaf 80€ per maand:

 • een prestigieus adres
 • een secretaresse & receptioniste
 • toegang tot vergaderzalen
 • IT-ondersteuning
Uw bedrijf efficiënter organiseren
Online inschrijven » (02:00)

 

locaties bekijken

VERGADERRUIMTE

Onze vergaderzalen en conferentiezalen zijn volledig bemeubeld en hebben een prachtig uitzicht op de stad. Ze zijn volledig uitgerust op het gebied van IT, met alle benodigde apparatuur voor video- en telefoonconferentie. Ze vormen daardoor de perfecte zakelijke omgeving voor het leiden van uw bedrijf. En dat in één van de grootste en meest competitieve economieën ter wereld.

Technologie:

Alle video's bekijken
Go back

Servcorp Wereldwijd

USAVerenigde Staten
EuropeEuropa
TurkeyTurkije
AsiaZuidoost-Azië
ChinaChina
JapanJapan
Saudi ArabiaSaoedi-Arabië
Middle EastMidden-Oosten
IndiaIndië
AustraliaAustralië
New ZealandNieuw-Zeeland

UITGERUSTE KANTOORRUIMTE

UITGERUSTE KANTOORRUIMTE

In de zakenwereld is de eerste indruk cruciaal.

Servcorp geeft u de mogelijkheid al uw kosten te verminderen om op die manier een succes te maken van uw bedrijf.

De Servcorpdienst voor kantoorhuur voorziet volledig uitgeruste kantoren, met prachtige uitzichten op de meest prestigieuze professionele centra van de mooiste steden ter wereld.

Uw Servcorpkantoor bevat een toegewijde receptionist(e) die al uw communicatie beheert. Wij geven u eveneens toegang tot volledig uitgeruste vergaderzalen en conferentiezalen die de beste indruk zullen maken bij elk van uw vergaderingen. Uw bedrijf zal ook van onze IT- en communicatietechnologie kunnen genieten.

Ons professioneel team staat eveneens voor u klaar. Ten slotte krijgt u tal van opportuniteiten om een band op te bouwen met bedrijven die u aanspreken.. Wie weet wat hieruit kan groeien!

Locaties bekijken

VIRTUEEL KANTOOR

VIRTUEEL KANTOOR

Om succes te bereiken moet u niet harder werken maar wel slimmer.

Onze bedrijfsfilosofie bouwt voort op één basisprincipe : met verlaagde kosten en gedeelde algemene uitgaven zal uw bedrijf succes oogsten. Zo geven we u, terwijl u zich concentreert op de ontwikkeling van uw bedrijf, de nodige ondersteuning om uw doelstellingen te bereiken - welke deze ook mogen zijn!

De Servcorpdienst virtueel kantoor – bedrijfsdomiciliëring biedt u de mogelijkheid om overal ter wereld te werken en een prestigieus adres te hebben in bekende bedrijfscentra dat uw klanten bij het binnenstappen onmiddellijk zal verrassen.

U kan met een gerust hart het kantoor verlaten. Een toegewijde receptionist(e) zal al uw oproepen beheren en elke boodschap noteren.

U krijgt ook onbeperkt toegang tot onze vergaderzalen en conferentiezalen en kan een beroep doen op ons toegewijd team, zonder de kosten te dragen van een voltijds bezet kantoor of tijdverlies te lijden bij de rekrutering en opleiding van personeel.

locaties bekijken

VERGADERRUIMTE

VERGADERRUIMTE

De vergaderzaal is de plaats waar contracten worden ondertekend.

Ontmoetingen in een café kunnen een aangename manier zijn om een band te creëren met uw klanten en prospects. Maar ze bieden zeker niet de beste omgeving om presentaties of client pitches te geven wanneer u indruk wilt maken op uw gesprekspartners.

Wij stellen een ruime keuze aan vergaderzalen, conferentiezalen en privékantoren ter beschikking binnen ons wereldwijd, prestigieus business centersnetwerk.

Beeld u in dat uw klanten aankomen in een lobby met een prachtig uitzicht en verwelkomd worden door onze receptioniste.

Beeld u in dat u het beheer van uw vergaderzaal met slechts één klik kan regelen, gaande van de audiovisuele voorzieningen tot de catering die u wenst.

Beeld u nu in hoe goed u zich zal voelen wanneer u een volgend contract tekent!

locaties bekijken