Haussmann - Opéra Grands Boulevards

21 Boulevard Haussmann, Paris, Frankrijk
Level 2, Haussmann

Haussmann - Opéra Grands Boulevards Vergaderzalen

Over Haussmann - Opéra Grands Boulevards

Het Actualis-gebouw op de Boulevard Haussmann, dat de hoek met de straat van de Chaussée d'Antin vormt, werd in 2007 volledig gerenoveerd.

Deze historische renovatie heeft het herenhuis van Generaal Moreau geïntegreerd, vanuit het Napoleontische tijdperk en vele verdiepingen en gevels uit de achttiende en negentiende eeuw.

Het station Chaussée d'Antin-Lafayette wordt bediend door lijn 9 die Pont de Sèvres met de burgemeester van Montreuil verbindt.

Alle grote banken en internationale merken hebben deze keuze voor een strategische locatie gemaakt om de ontwikkeling van hun imago en activiteit te versterken.

Cafés, brasseries, hotellounges en gerenommeerde tafels verwelkomen u voor uw zakelijke lunches en diners.

airport.png
Luchthaven:

40-50 minuten in taxi, shuttlebus of Roissybus (elke 15-20 minuten) van Roissy Charles-De-Gaulle International Airport naar Opera en 3 minuten lopen van het RER-station / Metro Auber.

train.png
Trein:

Auber metrostation (RER A) of aan de voet van de Chaussée d'Antin Lafayette (lijn 9) of op 10 minuten lopen van het treinstation Paris-Saint-Lazare.

bus.png
Bus:

3 minuten lopen naar de Opera-halte (bus 52/53/66).Bel ons op +33 1 56 03 66 99 om een bezoek vandaag te organiseren


Op zoek naar andere zakencentra?

Tijp hier
of bekijk onze wereldwijde locaties

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.