Maatregelen die Servcorp neemt om een veilige werkomgeving te verzekeren

Servcorp is ten zeerste begaan met uw veiligheid, daarom nemen we stricte maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en al onze werkplekken veilig te houden.

1. Temperatuurcontrolepunt

Elke locatie heeft ten minste 1 temperatuurcontrolepunt bij de ingang zodat klanten en gasten hun temperatuur kunnen laten controleren voordat ze de bedrijfsruimten van Servcorp betreden.

2. Handdesinfecterende punten

Bij de receptie en alle ingangen is er een handdesinfecterend middel beschikbaar die klanten en gasten kunnen gebruiken bij het betreden van de bedrijfsruimten van Servcorp.

3. Opgelegd maskergebruik

Alle Servcorp-teams zijn verplicht maskers te dragen op al onze locaties. Bij de receptie worden er ook maskers verstrekt voor klanten die er geen hebben (1 masker per persoon).

4. Scheidingswanden van plexiglas

Bij de receptie worden scheidingswanden van plexiglas geplaatst en die worden om het uur gedesinfecteerd om het risico op besmetting en/of verspreiding van COVID-19 te verminderen.

5. Gemeenschappelijke ruimtes worden regelmatig gedesinfecteerd

De gemeenschappelijke ruimtes en faciliteiten zoals de keuken, wachtruimte en de coworking-plek, evenals de ingang en de deurknoppen, worden om het uur gedesinfecteerd.

Vergaderruimtes en directieruimtes worden na elk gebruik gedesinfecteerd.

6. Opgelegde sociale afstand

Het aantal zitplaatsen in de vergaderruimtes, coworking-plekken en andere gemeenschappelijke ruimtes is gereduceerd om indelingen te creëren met sociale afstand.

Er zijn limieten ingesteld voor het aantal mensen per coworking-cabine.

In de gemeenschappelijke ruimtes wordt overal bewegwijzering, waaronder vloerstickers, geplaatst om klanten en gasten aan deze belangrijke veiligheidsmaatregelen te herinneren.

Veelgestelde vragen

Ons hele team draagt maskers en bij aankomst is er een handdesinfecterend middel voorzien. Onze teamleden houden ook sociale afstand tussen bureaus en mensen in de gemeenschappelijke ruimtes. Onze coworking-plekken zijn voorzien van bewegwijzering en mededelingen zodat de mensen de sociale afstand respecteren.

Ja, bij Servcorp worden alle bureaus en meubeloppervlakken regelmatig afgeveegd en gedesinfecteerd. Alle klanten moeten hun temperatuur laten controleren en minder dan 37,5 graden Celsius hebben om de coworking-plekken te kunnen betreden. Er gelden maximale limieten voor het aantal mensen dat in onze coworking-plekken werkt en sociale afstand wordt strikt opgelegd.

Alle kantoren zijn privé, afsluitbaar en worden dagelijks schoongemaakt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheid en netheid. In de gemeenschappelijke ruimtes worden alle oppervlakken dagelijks en om het uur ontsmet en gedesinfecteerd. Bij aankomst wordt een handdesinfecterend middel voorzien en ons hele team draagt maskers.

Tijdens een lockdown of noodtoestand kunt u nog steeds genieten van alle virtuele kantoorservices van Servcorp. U krijgt nog steeds emails, uw oproepen worden beantwoord, er is een team beschikbaar om naar toe te delegeren, er zijn IT-oplossingen, enz. We zijn nog steeds open en ons team staat klaar om u te helpen!

We volgen de richtlijnen van de overheid aangaande de maatregelen voor sociale afstand. In de vergaderruimtes en directieruimtes voorzien we vier vierkante meter per persoon.

Cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om eigenschappen binnen de sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners.