Getuigenissen - Huur uitgeruste kantoren en vergaderzalen bij Servcorp België

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

OVER
SERVCORP

CONTACTEER ONS

Wij helpen u graag het beste kantoor of de beste dienst te vinden voor uw bedrijf

CONTACTEER ONS

AIB-Vinçotte International

"Wij zijn 7 jaar klant bij Servcorp en sinds we voor het eerst verhuisden naar een Servcorpkantoor, is onze werkomgeving sterk verbeterd. Met hun inzet en positieve houding maken de secretaresses steeds een goede indruk op onze bezoekers.  Nooit hebben we elders beter gevonden. Dit is de reden waarom we met Servcorp verder willen. Ik aarzel niet om de diensten en ruimtes van Servcorp aan te raden aan iedereen die een eigen bedrijf wilt oprichten zonder zich zorgen te moeten maken over materiële afleidingen."

Patrick De Valck
Product Manager Homologation 

Cisco Systems

"Ik zou u willen bedanken voor uw steun de voorbije jaren. Het lijdt geen enkele twijfel dat jullie verhuur van instapklare kantoren ons heeft helpen groeien, zelfs in die mate dat we nu onze onafhankelijkheid bereikt hebben. Ik zal uw diensten met veel plezier aanbevelen aan potentiële klanten."

Steve Coad
Country Manager Cisco Systems

KPMG Consulting, LLC

"Nu de betrokkenheid bij het "Cable and Wireless"-project voor veel KPMG-medewerkers, waaronder ikzelf, voorbij is, is het een ideale gelegenheid om u en uw team te bedanken voor de superieure ondersteuning en de schitterende omgeving die ons bedrijf in Hong Kong ter beschikking had.

Het is overduidelijk dat Servcorp zeer veel belang hecht aan haar personeel en heel veel inspanningen doet om de beste medewerkers te rekruteren. De steevast hoogwaardige ondersteuning en professionele omgeving, de ijver waarmee men anticipeert op en tegemoet komt aan de behoeften van de klant, alsook de vrolijke en opgewekte instelling van alle Servcorpmedewerkers, zijn niet alleen een voorbeeld voor andere professionele dienstverleners in Hong Kong, maar verdienen ook uitzonderlijke lofbetuigingen aan het adres van Servcorp, haar management en personeel en de Hong Kong SAR.

Het zou me een genoegen zijn om in de toekomst met uw team samen te werken. Nog heel veel succes en voorspoed toegewenst voor u en uw team."

Robert G. (Greg) Starr
Senior Consultant, Communications and Content

Motorola Australia Pty Limited

"We hebben speciaal voor Servcorp gekozen omwille van de professionele diensten die het bedrijf aanbiedt. De beloofde graad van service werd niet alleen gehandhaafd, maar overtrof vaak onze verwachtingen. Onze verzoeken varieerden van de kleinste zaken tot het inrichten van grote vergaderingen en recepties, en er werd onmiddellijk op een professionele manier gevolg aan gegeven.

Ik was ook telkens opnieuw onder de indruk van Servcorps front office en de manier waarop de telefoons beantwoord werden en gasten werden aangesproken in naam van onze firma. Het receptiepersoneel kende de namen van ons personeel en was op de hoogte van de kleinste details. Bezoekers dachten steevast dat ons bedrijf eigenaar was van het ganse kantoor."

Darren Tuohy
Sl Manager Australia