Virtueel kantoor – flexibele kantoren huren | Servcorp

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Virtueel kantoor

| Servcorp België

Een virtueel kantoor is een flexibele oplossing voor wie toegang wenst tot betrouwbare communicatie- en adresdiensten aan een fractie van de kosten die gepaard gaan met traditionele, op lange termijn gehuurde of geleasede kantoorruimten. Een virtueel kantoor is een aanrader en op maat gesneden voor pas beginnende bedrijven die een professioneel imago en cultuur willen opbouwen en uitdragen, zonder zich blauw te hoeven betalen.

Een compleet virtueel kantoorpakket omvat doorgaans een geregistreerd bedrijfsadres, een telefoonnummer en -antwoorddienst, postontvangst, waarschuwings en -doorstuurdiensten, vergader- of conferentiezalen en alle technisch toebehoren dat daarbij hoort.

Ter plaatse aanwezige faciliteiten in virtuele kantoren omvatten doorgaans toegang tot breedbandinternet, fax-, kopieer- en printtoestellen, kitchenette, lobby/wachtruimte en geavanceerde communicatiemiddelen zoals conference call- en videoconferentieapparatuur.

Een bijkomend voordeel van virtuele kantoren is dat ze de financiële en beheerlast van administratief en secretarieel personeel verlichten.

virtuele kantoorruimte Een virtueel kantoor bij Servcorp heeft een uitgebreid aanbod van diensten zoals postadressen, administratieve diensten, lokale telefoonnummers en vergaderruimten