Kantoorruimte te huur Brussel

  • BASTION TOWER 02 550 35 00
  • SCHUMAN 02 403 37 00
  • Buiten Belgïe +32 2 550 35 00
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

KANTOOR
HUUREN

Servcorp biedt uitgeruste kantoorruimtes te huur aan een betaalbare prijs.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij helpen u graag de beste kantoor oplossing te vinden voor uw bedrijf

Maak nu een afspraak

U KRIJGT TENSLOTTE MAAR ÉÉN KANS OM EEN GOEDE EERSTE INDRUK TE MAKEN

Op zoek naar een kantoorruimte te huur in Brussel? Uw bedrijf moet uiteraard het beste hebben.

De gemeubelde kantoren van Servcorp helpen u bij het uitbouwen van uw bedrijfsimago in Brussel. Kom meer te weten over ons verhuuraanbod van uitgeruste kantoorruimtes.

Verhoog uw geloofwaardigheid en uw omzet aan een lage kostprijs.

HET VERSCHIL BIJ SERVCORP IS:

INFRASTRUCTUUR KANTOREN .

Succesvolle bedrijven verkiezen kantooroplossingen die flexibiliteit, controle en geloofwaardigheid bieden. Ze zijn aanwezig op prestigieuze locaties, wat hun geloofwaardigheid en het vertrouwen tegenover de klanten versterkt.

De kantoorruimte te huur van Servcorp omvat al deze elementen. Met uitgeruste voorzieningen die een referentiepunt zijn geworden binnen de sector, geeft u uw bedrijf een professioneel imago. Lagere organisatie- en opstartkosten staan u toe onmiddellijk een plaats op de markt te veroveren. Ze verhogen uw kansen op succes. Het globale netwerk van kantoorruimtes van Servcorp biedt uw bedrijf een gemakkelijke toegang tot de verschillende wereldmarkten.


MENSEN .

  • Vriendelijk en aangenaam in de omgang
  • Goed opgeleid
  • Kennis van IT
  • Meertalig – binnen het team van Servcorp worden meer dan 40 talen gesproken
  • Zij helpen u bij het invoeren van data tot het aannemen van bestellingen en tolken bij uw vergaderingen
  • Zij staan klaar om u te helpen uw bedrijf succesvol te maken


TECHNOLOGIE .

De technologie in een Servcorp ingerichte kantoorruimte is van hoogstaande kwaliteit. Bij het enige wereldwijde netwerk in de sector van kantoorruimte verhuur, kunt u rekenen op een perfecte service, op eender welke locatie in eender welk land. Indien u kiest voor een uitgeruste kantoorruimte van Servcorp, wordt uw bedrijf ondersteund met het snelste en veiligste netwerk en een IT-team van 100 medewerkers. Onze technologie is zo ontwikkeld dat u er geld mee kunt verdienen en besparen. Dit zorgt ervoor dat u kunt ondernemen met een gerust gemoed aangezien uw bedrijfoperaties in de beste handen zijn.

Het snelste en veiligste netwerk, een IT-team met 100 medewerkers en een gerust gemoed, aangezien uw bedrijfsoperaties in de beste handen zijn. Onze technologie is zo ontwikkeld dat u er geld mee kunt verdienen en besparen.


FLEXIBILITEIT .

Wij willen onze klanten niet aan lange termijn verplichtingen of lange contracten binden. Liever bieden wij u flexibele oplossingen die aan uw noden tegemoetkomen en u helpen succes te bereiken. Wij begrijpen dat kort op de bal spelen essentieel is, daarom kunt u onmiddellijk in uw kantoor en er meteen aan de slag gaan.

Met een uitgeruste kantoorruimte te huur van Servcorp kunt u uw (organisatorische) kosten drukken zonder dat u het risico loopt om het succes van beslissende projecten of de toekomst van uw bedrijf op het spel te zetten. Uw minimumrisico is één maand.

.

ONZE SERVCORPLOCATIES

U kan uw bedrijf overal beheren, vanop elke locatie - in Belgïe of vanuit één van onze 160 business centers overal ter wereld.

TERUG NAAR BOVEN »

BINNEN SERVCORP

TECHNOLOGIE

SERVCORP ONEFONE

Maak van uw laptop uw professionele telefoon!
MEER INFO »

TECHNOLOGIE

SERVCORP ONEFAX

Communiceer per fax, ook buiten het kantoor.
MEER INFO »

TECHNOLOGIE


MEER INFO »