Bespaar kosten met een virtueel kantoor

  • BASTION TOWER 02 550 35 00
  • SCHUMAN 02 403 37 00
  • Buiten Belgïe +32 2 550 35 00
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Bespaar kosten met een virtueel kantoor

March 2016 | Servcorp Belgium

Veel jonge ondernemers gaan in het eerste jaar onderuit. Ben jij net gestart met je eigen bedrijf? Dan wil je uiteraard kosten besparen. Meteen een eigen kantoorruimte huren is behoorlijk duur. Gelukkig bestaan er tegenwoordig flexibele oplossingen.

Professionele adressen

ENieuwe bedrijven werken van bij hun opstart hard aan hun professionele imago, maar het is voor buitenstaanders natuurlijk moeilijk om een bedrijf serieus te nemen wanneer het postadres duidelijk een persoonlijk residentie is. Het is bovendien ook niet altijd even veilig. De oplossing hiervoor – die zelfs budgetvriendelijker is dan het openen van een kantoor – is kiezen voor een professioneel postadres.

Dankzij deze dienst zal je alle inkomende post op een prestigieuze, officiële locatie ontvangen en vervolgens doorgestuurd krijgen naar je persoonlijke adres. Vaak kan je er zelfs voor kiezen om receptionisten op het professioneel postadres te laten tekenen voor inkomende pakketjes.

Vergaderruimte

Hou je soms vergaderingen met klanten of partners, maar gebeurt dat niet vaak genoeg om de kost van een permanent kantoor te rechtvaardigen? Dan is het huren van een volledig uitgeruste vergaderzaal misschien wel iets voor jou. Je kan deze huren volgens hetzelfde on-demand principe als de andere diensten. Of je nu conferentiezalen nodig hebt voor een uur, een dag of een week, je huurt dus enkel wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

Een virtueel kantoor, iets voor jou?

Wanneer je wat krap bij kas zit en een gebrek aan kantoorvoorzieningen de groei van je bedrijf in de weg staan is een virtueel kantoor het overwegen waard. Het is niet alleen voordeliger, ook de tijd die je bespaart wanneer je geen kantoor moet opstarten kan je meteen beter benuttigen.

Een professioneel postadres met receptioniste en een vergaderruimte die al volledig uitgerust is staan je toe om je te kunnen concentreren op het echte werk, en indien je ooit een eigen kantoor hebt gehad weet je wat een opluchting dat is.

Source: http://grasshopper.com/blog/why-you-should-pick-a-virtual-office/