Huur een virtueel kantoor in Brussel

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Virtueel kantoor Brussel - Servcorp

Juli 2015 | Servcorp Belgium

Huur een virtueel kantoor in Brussel

Op zoek naar een professionele uitvalsbasis mét uitstraling in de hoofstad van Europa? En dit zonder zich zorgen te maken over beheer van de ruimte en het onthaal? Dan bent u bij Servcorp aan het juiste adres! Ontdek hier alles over onze virtuele kantoren in Brussel.

Virtueel kantoor in Brussel: een flexibele oplossing voor reizende professionals

Als bedrijf, freelancer of afstandswerker is het belangrijk uw klanten of zakenpartners te kunnen ontvangen op een plaats die karakter en stijl uitstraalt. Omdat u als professional vaak ‘uithuizig' bent, is een kantoorruimte voltijds huren een zware kost. Onze virtuele kantoren in Brussel bieden uw bedrijf de mogelijkheid om vanuit één centraal te punt te opereren, zonder daar permanent kantoorruimte voor te huren, die u meer niet dan wel in gebruik neemt (omwille van het reizende karakter van uw job).

Virtueel kantoor in Brussel: een venster op de wereld

En wat staat er dan beter op uw visitekaartje dan een adres in bedrijvencentrum Europees Parlement of Bastion Tower? Uw kantoor letterlijk en figuurlijk als een venster op de wereld. Hun nabijheid bij het Thalys- en metrostation en de luchthaven maken van de virtuele kantoren in Brussel een ideaal zenuwcentrum voor zowel uw nationale als internationale zakencontacten.

Brussels virtueel kantoor pakket: dat is ook onthaal, telefonie en vergaderruimte

Wie het hele virtueel kantoor pakket boekt, krijgt meteen ook een lokaal telefoonnummer, in-house IT-ondersteuning, een meertalig toegewijd secretariaatsteam voor het aannemen van elke oproep, toegang tot vergaderzalen en tot 3 dagen beschikbaarheid van executive business lounges of suites wanneer u naar een andere stad reist.

Brussel, zoveel meer dan een internationale werkplek

Wie een virtueel kantoor in Brussel betrekt en er zakenrelaties ontvangt, zit meteen ook op een boogscheut van de bruisende binnenstad, vol ontspanningsmogelijkheden. Musea, concertzalen, restaurants… Stijl- en sfeervolle plaatsen die u toelaten uw zakencontacten ook in een informele context te ontmoeten.