Postadres huren in hartje Brussel

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Postadres huren in hartje Brussel

2015 | Servcorp Belgium

Ben je een rondreizend professional zonder vast kantoor? Of heb je een opkomend HR consultancy-bedrijf, maar is dat gevestigd op je thuisadres in de ‘Stempelstraat'? Centraliseer al je communicatie op een adres met internationale uitstraling. Een Servcorp postadres huren biedt heel wat voordelen.

De voordelen van een adres in virtuele burelen

Een postadres huren bij Servcorp is veel meer dan ‘schone schijn'. We verwittigen u gratis per mail (of tegen een klein extraatje ook per SMS) wanneer er post op uw naam toekomt. Zo hoeft u geen kale reizen naar uw postadres te maken als de bus leeg of met ongewenste brieven gevuld blijkt te zijn. Of u kiest zelf om de hoeveel tijd en op welk adres we uw post uiteindelijk afleveren. Zendingen op uw naam worden door ons permanent systeem van postbehandeling afgetekend en zorgvuldig voor u bewaard/ naar u doorgestuurd.

Een Servcorp postadres huren houdt ook in dat u uw thuisadres beveiligt. Geen problemen met ongewilde bezoeken; brieven met zakelijk belang geraken niet vermengd met persoonlijke of minder prioritaire post. En algemeen: u houdt uw zakelijk en professioneel leven strict gescheiden.

Een zakelijk adres in het bedrijven-‘centrum-van-Europa'

Geef uw zaak het gewicht dat het verdient. Bij Servcorp België een postadres huren impliceert een visitekaartje waarop 'Europees Parlement –Schuman' of ‘Bastion Tower' prijkt. Adressen die imponeren, aandacht trekken en uw professionalisme benadrukken.

Een postadres bij Servcorp verleent ook toegang tot ons gamma andere bedrijfsdiensten en -faciliteiten: volledig uitgeruste virtuele kantoren, meetingrooms, cowork-ruimten, telefoonbehandeling… en dit alles aan tarieven vanaf 10 minuten. Bij Servcorp betaalt u enkel wat en wanneer u gebruikt.

Ook hier geldt: ‘less is more'

Een zenuwcentrum voor uw bedrijfscommunicatie aan de prijs van een zakenlunch? Ofte, een peulschil van de huur van een voltijds kantoor? U spaart er bovendien ruimte mee uit in de dichtbebouwde hoofdstad. Schrijf u nu nog online in en word al na enkele muisklikken operationeel!