Coworking Brussel? Servcorp-kantoren werken voor u

  • BASTION TOWER 02 550 35 00
  • SCHUMAN 02 403 37 00
  • Buiten Belgïe +32 2 550 35 00
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Coworking Brussel? Servcorp-kantoren werken voor u

2015 | Servcorp Belgium

Heeft u door de aard van uw beroep geen vaste werkplek? Of werkt u vaak thuis en voelt u ook dat de afleiding daar vanachter elk hoekje gluurt? Dan biedt Servcorp coworking Brussel u met z'n business lounges een efficiënte en voordelige oplossing.

Tijdelijke werkplek met de voordelen van een full option kantoor

In de coworking kantoren in Brussel huurt u een fysieke werkplek voor zo lang als nodig. U beschikt er over een eigen bureau, telefoonlijn, internetverbinding en stockageruimte. Tegelijk bent u ook in de mogelijkheid om in hetzelfde klassevolle gebouw een meetingroom met de meest recente communicatietechnologie te huren. Indien nodig kunt u ook een beroep doen op ons toegewijd secretariaatsteam. Wenst u telefonisch onthaal opdat u geen enkele oproep mist? Of ligt het niet binnen uw mogelijkheden om zelf de catering voor uw vergadering te organiseren? Geen probleem! U vraagt, wij draaien (ons hand er niet voor om)!

De psychologische troeven van Servcorp coworking Brussel

Servcorp coworking Brussel betekent niet alleen een werkruimte delen. U omringt zich met professioneel gelijkgestemden met elk hun eigen expertise, die de uwe vroeg of laat aanvult. Geflankeerd door professionals met een gedreven spirit haalt u het maximum uit uw zaak. Hoewel iedereen zijn eigen objectieven heeft, ontstaat er bij coworking snel een teamsfeer.

De coworking kantoren van Servcorp zijn ondergebracht in prestigieuze bedrijvencentra. Dit trekt niet alleen getalenteerde andere coworkers aan, maar straalt ook klasse en professionalisme uit wanneer u klanten of zakencontacten ontvangt in een van onze vergaderzalen.

De kost van uw werkpost

Bij Servcorp coworking Brussel betaalt u alleen wat en wanneer u gebruikt. Al is het voor een uur. Geef uw bedrijvigheid een boost en neem nu nog contact om uw cowork-plaats en onze professionele Servcorp diensten te reserveren.