Alle voordelen van een kantoor huren in Brussel

  • BASTION TOWER 02 550 35 00
  • SCHUMAN 02 403 37 00
  • Buiten Belgïe +32 2 550 35 00
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Alle voordelen van een kantoor huren in Brussel

2015 | Servcorp

U bent alleenwerkende zelfstandige, afstandswerker, freelancer zonder vaste uitvalsbasis? Of u werkt tijdelijk aan een project met collega's of partners uit alle hoeken van het land (of zelfs Europa)? Servcorp biedt u met zijn Brusselse kantoren in welluidende bedrijvencentra Schuman of Bastion Tower dé oplossing. Of u nu een bureau met telefoonlijn en internet nodig heeft voor enkele uren in een gedeelde ruimte, dan wel een volledig uitgerust kantoor voor langere periode, waar u in alle rust klanten of collega's kan ontvangen, en waarbij u graag het secretariaatswerk uitbesteedt, bij Servcorp vindt u het allemaal.

Bereikbaar voor uw internationale contacten

Vanuit de Servcorp-kantoren in Brussel vult u niet alleen ter plekke de hiaten van uw co-workers op, u bestrijkt er makkelijk heel Europa mee. Gezien de eenvoudige bereikbaarheid met de internationale trein en nabijheid tot de luchthaven ontvangt u zo internationale klanten of collega's voor kwalitatieve en diepgaande kennismaking of onderhandeling.

Als uw netwerk zich niet kan verplaatsen, kunt u vanop uw gehuurde Servcorp-kantoor een virtuele vergaderzaal openen. Welkom bij de high-tech videoconferentie-mogelijkheden van Servcorp! Niet al te vaardig met multimedia? Niks aan de hand; u mag rekenen op de bijstand van een in-house ICT-ondersteuning.

Prestigieuze bedrijvencentra

Een Servcorp-kantoor huren in Brussel betekent dat u uw contacten op een toplocatie ontvangt. Binnen de prestigieuze bedrijvencentra Schuman en Bastion Tower krijgt uw zaak de voordeur die ze verdient. En u kijkt er letterlijk en figuurlijk uit over het kloppende hart van Europa. Dit biedt u het fysieke ruimtegevoel en overzicht waar ook uw geest en zaken wel bij varen.