Uitgeruste kantoren: een trend van de toekomst

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Uitgeruste kantoren: een trend van de toekomst

July 2014 | Servcorp

Wat zal de evolutie zijn van de uitgeruste kantoren markt de komende jaren?

1. Meer interesse voor uitgeruste kantoren door grotere bedrijven.

Terwijl KMO's reeds enige tijd overtuigd zijn van uitgerust kantoren doen grotere bedrijven er langer over alvorens te realiseren wat deze werkplaatsen bieden. De economische recessie, die de business-modellen van grote ondernemingen steeds meer in vraag stelt heeft ervoor gezorgd dat grote ondernemingen sinds kort steeds vaker hun ogen laten vallen op uitgeruste kantoren.

2. Werkplaats flexibiliteit en samenwerking

In 2013 werden er veel artikels gepubliceerd rond samenwerkingswerkplaatsen of ‘collaborative workingspace'. Deze media aandacht rond de voordelen van dit systeem, kwam de bekendheid van uitgeruste kantoren ten voordele. Voornamelijk business start ups, freelancers en ‘on the go' managers zien meer en meer de voordelen van uitgeruste kantoren in. Dit leidt tot een algemeen gevoel dat in de toekomst meer en meer vraag zal komen voor dit type werkplaats.

Het grootste voordeel van uitgeruste kantoren is dat er zonder al te veel moeilijkheden aanpassingen kunnen gebeuren. Zo kan men flexibel het hoofd bieden aan veranderingen in de markt.

3. De groeiende belangrijkheid van I.T.

Sinds het belang van internet binnen de bedrijven toenam, zowel intern als extern, zien we de vraag naar snel en betrouwbaar internet steeds meer stijgen. Operatoren dienen ook aan deze eisen tegemoet te komen door niet enkel betrouwbaar internet aan te bieden maar ook hun services steeds up to date te houden.

4. Eeuwigdurende evolutie

Technologie geeft vorm en beïnvloedt de huidige maatschappij. Op het werk, thuis in onze privé-sfeer en overal daartussen zien we de wereld rondom ons veranderen. Daarom moeten de uitgeruste kantoren steeds een stap voor zijn en aan alle laatste nieuwigheden voldoen en een betrouwbare werkplaats vormen.