Haal alles uit uw dag

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Haal alles uit uw dag

April 2014 | Servcorp

Haal het maximum uit uw dag! Dat doet u natuurlijk niet in 1-2-3. Wij bij Servcorp zetten u alvast op de juiste – productieve – weg met onze tips. Ontdek hier hoe u uw dag kan boosten.

1)      Zorg voor een ochtendritueel

 De manier waarop uw dag start bepaalt uw humeur en beïnvloedt het verdere verloop van de dag. Goed begonnen is half gewonnen!

Hoe zorgt u voor een goed begin van de dag?

-          Neem de tijd om wakker te worden

Het ontwaken is zonder twijfel een sleutelmoment. 5 à 10 minuten de tijd nemen om rustig wakker te worden is geen overbodige luxe omdat het u energie geeft en alle stress wegneemt.

-          Strek de benen

Maak de spieren los door enkele stretching oefeningen te doen. Op deze manier verdwijnen de stramme spieren van de voorbije nacht.

2)      Bepaal je focus

Het is belangrijk om zich te kunnen focussen op uw dagelijkse taken. Maak een to do lijst op van wat er die dag allemaal op het programma staat. Door goed te weten wat u te wachten staat, kan u op een productievere manier aan de taken beginnen.

3)      Neem pauzes

Door enkele minuten pauzes te nemen kan u uw gedachten vrijmaken en laadt u uw batterijen op. Zo deed Winston Churchill regelmatig middagdutjes.

4)      Vier goede resultaten

Het is belangrijk om uw motivatie hoog te houden. Dat doet u best door een to do lijst bij te houden en afgeronde taken te schrappen, of door de behaalde resultaten te noteren in een agenda. Zo heeft u een goed overzicht van wat u doet en krijgt u een goed gevoel van elke geleverde prestatie.

Servcorp stelt alles in het werk om uw dagen te vergemakkelijken door ideale kantoorruimtes aan te bieden. Een aangename werkomgeving waar u uw grenzen kan verleggen en uw productiviteit kan boosten!