Servcorp wint de prijs van de Australische exportateur van het jaar 2012 - Nieuws | Servcorp

  • BASTION TOWER 02 550 35 00
  • SCHUMAN 02 403 37 00
  • Buiten Belgïe +32 2 550 35 00
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp wint de prijs van de Australische exportateur van het jaar 2012

October 2012 | Servcorp

Servcorp is blij om de prijs van de Grote diensten gewonnen te hebben tijdens de 50ste ceremonie van de Australien Export Awards 2012. Deze beloning zal een goed einde brengen aan een groot jaar voor Servcorp, met de invoeging van nieuwe diensten en de voortzetting van zijn expansie door de wereld, die aldus 18 nieuwe steden en 4 nieuwe centra aan zijn portefeuille van Uitgeruste en Virtuele Kantoren toevoegt.

De prijs van de Grote diensten beloont de opmerkelijke uitvoer van grote bedrijven die een verkoop van $15 miljoen en meer verwezenlijken. De concurrentie was van hoog niveau, met Servcorp dat Australische bedrijven als Aconex, Airnorth, Taspen Medical en Cardno verslaat, die concurreerden voor dezelfde prijs.

De Generaal Directeur van Servcorp Marcus Mouffarige heeft meegedeeld dat deze beloning de erkenning is voor Servcorp van een echte Australische en wereldwijde Succes Story, en van zijn moed om zijn expansie geïnvesteerd en voortgezet te hebben tijdens de recente teruggang.

“Het is fantastisch om te zien dat het harde werk van onze teams door deze prijs beloond wordt, en meer bepaald het werk van onze drie grootste markten aan de export zijnde China, Japan en het Midden-Oosten”, verheugd de Heer Moufarrige zich.
“Bij Servcorp exporteren wij niet alleen onze eigen diensten, maar we geven de mogelijkheden aan andere Australische bedrijven om hun bedrijf te exporteren door hun infrastructuur, steun en de aanwezigheid van een multinational te bieden zonder de investering en de financiële risico's ervan.”

Servcorp zet zijn sterke uivoer in Australië voort, het bedrijf die immers de opening van 3 nieuwe centra aankondigde, zijnde in Parramatta, Melbourne en Perth, evenals in het buitenland. Hij beschouwt het Midden-Oosten en Saoedi-Arabië als de hoofdzakelijke markten van groei, evenals Azië. Servcorp blijft zijn aanbod van producten verrijken om de constant evoluerende behoeften en de toenemende vraag in technologie weer te geven. Ian Murray, Generaal Directeur van de Australische Raad voor de uitvoer heeft opgemerkt dat Servcorp een opmerkelijk voorbeeld van exporteur van de moderne tijd is.
“Traditioneel zijn de uitvoerbedrijven in het gebied van hulpbronnen en verbruiksgoederen, echter zijn de bedrijven die IP technologie, innovatie en R&D aanbieden zoals Servcorp entiteiten om aan de toekomstige wereldbehoeften te beantwoorden.”
“De innovatie, de volharding en de aandacht die zij hebben aangetoond door zich aan de wereldmarkt te meten en door te winnen, op het moment dat de Australische dollar sterk is op het geheel van de markten, zijn het getuigenis van hun hardnekkigheid.” Heeft de Heer M. Murray aangegeven.