Servcorp opent in Brussel weer een decennium later! - Nieuws | Servcorp

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

BEDRIJFSNIEUWS

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp opent tweede locatie in Brussel nabij Schuman!

Maart 2011 | Servcorp

Servcorp's wereldwijde expansie heeft geleid tot de opening van zijn tweede locatie in Brussel, in België, tien jaar nadat de eerste vestiging geopend werd in de Bastion Tower! Vanaf maandag 14 maart. De nieuwste locatie van Servcorp is de prachtige en onlangs gerenoveerde Rue de la Loi 227, en is gelegen aan de Wetstraat, naast de Schumanplein, die een algemeen erkende plaats is omdat het gepositioneerd is in het bruisende hart van de stad en in de financiële besluitnemende wijk. De aanwezigheid van een aantal opmerkelijke overheidsgebouwen waaronder de Europese Unie hoofdzetel voegt waarde aan dit centrum toe.

Servcorp biedt nu uitgeruste en virtuele kantoren oplossingen op twee locaties in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest: de Bastion Tower en de Rue de la Loi 227, die in het centrum van de Europese wijk zijn gelegen, die op grote schaal wordt beschouwd als de hoofdstad van Europa en het centrale punt van internationale politiek.

België is ook het huis van het hoofdkwartier van een aantal belangrijke internationale en Europese organisaties zoals de Noord-Atlantische Verdrags Organisatie (NAVO), de Europese Raad en de Europese Unie. De aanwezigheid van deze organisaties heeft een enorme invloed op de ontwikkeling en de betekenis van Brussel op internationaal niveau.

Gelukkig voor wie op zoek is naar een basis in deze opkomende markt zonder de lange termijn verbinding of het gedoe om te zoeken, op te zetten en exorbitante prijzen voor hun eigen kantoorruimte te betalen, kan Servcorp volledig uitgeruste kantoren en aanpasbare IT-oplossingen bieden zodat klanten onmiddellijk kunnen beginnen met zaken.

De kantoren en IT-oplossingen van Servcorp stellen elk bedrijf dan ook in staat om te werken met een collectieve aanwezigheid, IT, infrastructuur en ondersteuning van een multinationale organisatie zonder bijbehorende kosten.

Anna Di Marco, Senior Manager van Europa, zegt: "We zijn erg trots om de opening van onze Rue de la Loi 227 locatie aan te kondigen! Het is een geweldig adres voor klanten en bedrijven die een basis in Brussel willen hebben. Brussel is een belangrijke Europese stad, die zich slechts op korte afstand bevindt van de belangrijkste steden van Europa, zoals Londen, Parijs, Berlijn en Rome, en met andere Servcorps locaties in Londen en Parijs, het is een uitstekende keuze om een bedrijf uit te breiden ".

"Met onze groeiende lijst van premium collectieve zakelijke adressen verspreid over de hele wereld, en met hun centrale ligging en onze innovatieve IT-faciliteiten, stellen we bedrijven in om overal te slagen. We zijn erg optimistisch over de zakelijke en commerciële mogelijkheden die beschikbaar zijn in Brussel, in dit nieuwe jaar, en de Rue de la Loi 227 zal een ideale omgeving zijn voor bedrijven die zaken willen doen in dit deel van de wereld, en in het hart van de Europese wijk », zegt mevrouw Di Marco.

Liggend tegenover het Berlaymont-gebouw en het nieuwe gebouw van de Europese Commissie, 'The Capital', ligt de Rue de la Loi 227 naast de belangrijkste stadsdepartementen, openbaar vervoer opties, winkels, kunstgaleries, Brusselse beroemde gastronomische restaurants en wellness centra.