Servcorp lanceert eerste generatie iPhone-applicatie! - Nieuws | Servcorp

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

BEDRIJFSNIEUWS

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp lanceert eerste generatie iPhone-applicatie!

Januari 2011 | Servcorp

Servcorp lanceert haar allereerste iPhone-applicatie 'Vergaderingen', Dezedownload is een flexibel en gebruiksvriendelijk hulpmiddel dat gebruikers toelaat om Servcorp diensten en faciliteiten te boeken die beschikbaar zijn in meer dan 100 toplocaties, over 22 landen. Gratis beschikbaar via iTunes, deze applicatie heeft een gebruiksvriendelijke interface, waar reserveringen in minder dan een minuut in reele tijd kunnen gemaakt worden.

Deze revolutionaire, eerste in zijn soort applicatie levert de functionaliteit van de industrie Servcorp toonaangevende online boeking applicatie bekend als 'Servcorp Online', die rechtstreeks op de iPhone, iPod en iPad het verstrekken van de meest wenselijke gebruiks ervaring waar klanten direct toegang krijgen tot de beste corporate adressen en vergaderfaciliteiten wereldwijd.
Matthew Baumgartner het hoofd van Servcorp Strategic Technology Group zegt: "De 'Vergaderingen' applicatie biedt gebruikers toegang tot belangrijke zakelijke middelen zoals vergaderzalen, boardrooms, secretariële diensten, audio-visuele apparatuur, catering alsmede de mogelijkheid om uitnodigingen te breiden tot klanten en collega's."

De Gratis 'Vergaderingen' applicatie is:

  • Gemakkelijk te gebruiken - Eenvoudige set-up-proces en de gebruikersvriendelijke functionaliteit
  • Snel - Gebruikers kunnen boekingen in minder dan een minuut maken
  • Handig - Boek Servcorp faciliteiten altijd en overal

"Servcorp's doel is altijd om onze klanten naar het succes te drijven geweest, door het aansluiten van technologie om echte business resultaten. Met een directe en eenvoudige toegang tot onze fysieke faciliteiten wereldwijd via de iPhone is het gewoon een andere manier".
"In plaats van zich te richten op de toeters en bellen, willen we onze klanten productief en efficiënt ... we willen dat ze in staat zijn om gemakkelijk de zakelijke faciliteiten boeken die ze nodig hebben, ongeacht wat er gebeurt in hun leven of waar ze zijn in de wereld , "zegt Baumgartner.
"De onverwachte aard van het leven kan sommige situaties en noodsituaties leiden die ongemakkelijk zijn voor een bedrijf, dus de applicatie is een andere manier om complicaties of het ontbreken van vitale bijeenkomsten met klanten te vermijden. Het creëert een meer productieve en efficiënte manier van het leiden van uw bedrijf. “ heeft Metthew Baumgartner benadrukt.
Met plannen om een Japanse versie van de applicatie 'Vergaderingen' te lanceren begin volgend jaar, die dezelfde eenvoudige en efficiënte manier het beheren van de kantoor behoeften van elk bedrijf bij de aanraking van een scherm aan te bieden. Deze nieuwe 'Vergaderingen' applicatie is een uitzonderlijk platform dat tot doel heeft een nog rijkere meer gepersonaliseerde ervaring voor klanten om wereldwijde netwerk Servcorp van diensten en toegang tot de faciliteiten aan te bieden. De Servcorp 'Vergaderingen ' applicatie is nu beschikbaar als gratis download in de Engelse versie en beschikbaar op elke iTunes store.