Servcorp lanceert nieuw getrouwheidsprogramma! - Nieuws | Servcorp

 • Kantoorruimte 02 403 37 00
 • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
 • Vergaderruimte 02 403 38 30
 • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

BEDRIJFSNIEUWS

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp lanceert nieuw getrouwheidsprogramma!

December 2011 | Servcorp

Bij Servcorp begrijpen we dat markten constant veranderen en dat uw bedrijf klaar moet zijn om te reageren. Het Servcorp Getrouwheidsprogramma beloont Servcorp Virtual Office®-klanten voor hun niet aflatende steun door hen extra flexibiliteit en kostenbesparingen aan te bieden.

  • Op het eind van elke maand wordt 20% van uw uitgaven toegekend in Servcorp Getrouwheidspunten.
  • Uw Servcorp Getrouwheidspunten staan vermeld op uw maandelijkse factuur en u kunt ze te allen tijde gebruiken om een van de volgende aanbiedingen te nemen:

Virtuele Upgrade

Als uw bedrijf volop aan het groeien is en u overweegt uw eigen kantoorruimte te nemen, waarom dan geen Virtuele Upgrade naar een Servcorp Smart Office® maken? Om vlot de overgang van een virtueel kantoor naar een uitgerust kantoor te maken, kunt u uw Servcorp Getrouwheidspunten gebruiken om de huurkosten te verrekenen. Bekijk de Voorwaarden voor Virtuele Upgrade.

Virtuele Pauze

Als uw bedrijf moeilijke tijden of een periode met lage omzet tegemoet gaat en u overweegt om kostenbesparende maatregelen te nemen, waarom dan niet overwegen om een Virtuele Pauze te nemen? In plaats van uw bedrijfsaanwezigheid en telefoonnummer op zo'n cruciaal moment te verliezen, kunt u uw Servcorp Getrouwheidspunten gebruiken om de huurkosten van uw Servcorp Virtual Office® tot 3 maanden te verrekenen. Bekijk de Voorwaarden voor Virtuele Pauze.

Voorwaarden voor Virtuele Upgrade

   1. Servcorp Getrouwheidspunten kunnen enkel gebruikt worden door de oorspronkelijke accounthouder en firma die vermeld staan in de Servcorp Virtual Office® -Huurovereenkomst.
   2. Servcorp Getrouwheidspunten kunnen enkel gebruikt worden door de oorspronkelijke accounthouder en firma voor de huur van een Servcorp Smart Office® (uitgerust kantoor) mits goedkeuring van ondertekende huurdocumenten. Noot: de punten kunnen enkel gebruikt worden voor de huur van kantooritems en niet voor de betaling van taksen, waarborgen, verbindingen, diensten enz.
   3. De Servcorp Virtual Office® -klant moet een waarborg van 1 à 2 maanden betalen en een persoonlijke borg voorzien, de huur voor verbindingen betalen, taks enz. alsook het Huurcontract ondertekenen zoals bij de normale verkoop van een uitgerust kantoor, m.a.w. alle clausules van het Huurcontract voor een Servcorp Smart Office® zijn van toepassing.
   4. De minimale huurtermijn bedraagt 1 maand.
   5. Servcorp Getrouwheidspunten kunnen verdeeld worden over meer dan één Servcorp-stad of onbetaalde huur en diensten. .
   6. Servcorp Getrouwheidspunten mogen niet gebruikt worden voor het onregelmatig huren van een kantoor of directieruimte.
   7. Servcorp Getrouwheidspunten mogen niet gebruikt worden voor het verrekenen van eventuele uitstaande facturen van eender welk deel van Servcorp Smart Office® of Servcorp Virtual Office® .
   8. Servcorp Getrouwheidspunten mogen niet ingewisseld worden voor cash geld.
   9. Servcorp Getrouwheidspunten kunnen enkel verdiend worden met uitgaven voor Servcorp Virtual Office® -facturen en kunnen enkel gebruikt worden op de wijze die beschreven staat in items 1en 2.
   10. Lidmaatschap van het Servcorp Getrouwheidsprogramma eindigt en alle verdiende punten gaan verloren als een van de partijen de overeenkomst beëindigt om welke reden dan ook, waaronder doch niet beperkt tot: A) schriftelijke opzeg B) laattijdige of niet-betaling van een factuur resulterend in schorsing of beëindiging.
   11. Bij het upgraden naar een Servcorp Smart Office® wordt een nieuw accountnummer aangemaakt en komt het aantal punten van het Servcorp Getrouwheidsprogramma weer op “0” te staan.
   12. Servcorp Getrouwheidspunten verliezen hun waarde 5 jaar na de datum van toekenning.
   13. Servcorp behoudt zich het recht voor om het Servcorp Getrouwheidsprogramma en de Virtuele Upgrade te allen tijde stop te zetten.

 Voorwaarden voor Virtuele Pauze

   • Een Virtuele Pauze van maximum 3 maanden per jaar. De periode kan met tussenpozen of aan één stuk genomen worden.
   • Servcorp Getrouwheidspunten worden gebruikt om de lidmaatschapskosten van Servcorp Virtual Office® te verrekenen. Alle diensten over de periode moeten betaald worden volgens de voorwaarden en bepalingen van de Servcorp Virtual Office® -Huurovereenkomst.
   • Waar Servcorp Getrouwheidspunten de kosten van de huur/het lidmaatschap niet dekken, zal het lidmaatschap aan halve prijs aangerekend worden.
   • De Servcorp Virtueel Kantoor lidmaatschapkosten worden automatisch herstart na de pauze periode en gaan door voor een minimum periode van twee maanden aan volle lidmaatschapshuurprijs, mededelend dat de lidmaatschaponderbreking zal niet worden aanvaard gedurende deze periode. Indien het lid de diensten wenst te beëindigen na gebruik van de virtuele pauze, is een maand opzegschrijven opnieuw vereist en zal toegepast worden vanaf het begin van de volgende facturatie periode.
   • Virtuele Pauze kan niet gebruikt worden om een eindafrekening te betalen.
   • Servcorp behoudt zich het recht voor om het Servcorp Getrouwheidsprogramma en de Virtuele Pauze te allen tijde stop te zetten.
   • Er zal een schorsingsfee* per maand van toepassing zijn.
   • Waar van toepassing kunnen de diensten tijdens de geschorste periode de volgende zijn: oproepen passeren niet langs de receptie maar gaan rechtstreeks naar voicemail; post wordt bijgehouden met het oog op ophaling; toegang tot de business lounge, vergaderruimten, directieruimten en secretariaatsdiensten wordt geweigerd.
   • Servcorp Getrouwheidspunten verliezen hun waarde 5 jaar na de datum van toekenning.
   • Lidmaatschap van het Servcorp Getrouwheidsprogramma eindigt en alle verdiende punten gaan verloren als een van de partijen de overeenkomst beëindigt om welke reden dan ook, waaronder doch niet beperkt tot: A) schriftelijke opzeg B) laattijdige of niet-betaling van een factuur resulterend in schorsing of beëindiging.
(*) Schorsingsfee:
LocatiesSchorsingsfee
AustraliëAUD 10 per maand
New ZealandNZD 10 per maand
JapanJPY 1,500 per maand
ChinaCNY 200 per maand
Hong KongHKD 70 per maand
SingaporeSGD 10 per maand
KLMYR 25 per maand
BangkokTHB 250 per maand
FilippijnenPHP 400 per maand
EuropaEUR 15 per maand
BahrainBHD 5 per maand
DubaiAED 30 per maand
QatarQAR 30 per maand
SaudiSAR 30 per maand
KoeweitKWD 2 per maand
TurkeyUSD 8 per maand
IndiaINR 400 per maand
UKGBP 10 per maand
VSUSD 10 per maand