Servcorp stapt naar een tweede locatie in Chicago ! - Nieuws | Servcorp

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp stapt naar een tweede locatie in Chicago.

Mei 2010 | Servcorp

Servcorp vordert in de Verenigde Staten met een tweede locatie in drie maanden!De nieuw gebouwde 300 North LaSalle is een van de hoogste architectonische iconen van Chicago en de Servcorp zal er de eerste Serviced- en Virtueele Kantoren bezorgen.

Gelegen tussen de levendige Chicago River Noord-omgeving en het prestigieuze Chicago Loop, is 300 North LaSalle de ideale locatie voor zakelijke en en dagelijkse levensstijl. Het geeft uitzicht op de prachtige Chicago River en de horizon, een gezellige zonovergoten tuin waterkant van de garden plaza bij een indrukwekkende rivier voorgevel, 300 North LaSalle is een adres voor zowel opkomende en gevestigde zakelijke leiders.

Jennifer Goodwyn Servcorp General Manager Verenigde Staten verklaarde: "We maken grote stappen in onze razendsnelle VS expansie! De nieuwe 300 North LaSalle zal de beste ingerichte- en virtuele kantoren aan een breed scala opdrachtgevers bezorgen. We zijn erg enthousiast over het aanbieden van krachtige IT- en communicatieoplossingen en de wereld beroemde Servcorp vijf sterren service naar Chicago's River North buurt te brengen. Wij streven ernaar om bedrijven van alle groottes een platform aan te bieden voor toegang tot Servcorp uitgebreide wereldwijde netwerk!

Omringd door een indrukwekkende lijst van business en gewone levensstijl voorzieningen, biedt 300 North LaSalle een nabijgelegen fitnesscentrum, een ondergrondse parking, in-huis bankdiensten en een groot scala winkels, restaurants en hotels in het noordgebied van de rivier. De gunstige ligging biedt ook een loopbrug verbinding met Chicago Transit Authority (CTA) treinen voor toegang tot zowel de luchthavens van Chicago en iedere hoek van de stad.


300 North LaSalle Street
Suite 4925 Verdieping 49
Chicago IL 60654
USA