Servcorp opent zijn 100ste verdieping in iconische Park Avenue, New York - Nieuws | Servcorp

  • BASTION TOWER 02 550 35 00
  • SCHUMAN 02 403 37 00
  • Buiten Belgïe +32 2 550 35 00
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp opent zijn 100ste verdieping in iconische Park Avenue, New York

December 2010 | Servcorp

De leidende Internationale dienstverlenende Kantoren Servcorps globale expansie heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met de opening van zijn 100ste kantoor in het iconisch New York City wolkenkrabber. Taine Moufarrige, Executive Director bij Servcorp, zei dat het Australische eigendom, ASX beursgenoteerde onderneming met een wereldwijd netwerk van virtuele en uitgeruste kantoren is uitgebreid tot 22 landen met een snelle expansie in de uiterst competitieve Amerikaanse markt dit jaar. Mr Moufarrige zei dat het laatste kantoor op de 26ste verdieping van het Seagram Building op Park Avenue in Midtown Manhattan was het 16de kantoor te openen in de VS en de tweede in Manhattan.

"We zijn van plan om over meer dan twintig locaties te openen in de grootste Amerikaanse steden tegen het einde van het jaar", zei hij.

"Deze tweede Servcorp locatie in Manhattan geeft onze klanten toegang tot een van de meest gezochte zakelijke adressen in een iconisch gebouw in “The Big Apple”.

"Het Seagram Gebouw ziet op de prachtige, wijd open Park Avenue uit en ligt dicht bij de beroemde New York bezienswaardigheden, zoals Tiffany & Co, Apple's Hoofdzetel en Central Plaza.

"Dit is een zus locatie van ons kantoor in Manhattan op 1330 Avenue of the Americas, een ander prachtig hooggebouw, gevestigd in het financiële hart van de stad.

"Onze activiteiten in de VS, die een locatie op Pennsylvania Avenue telt in Washington DC, op slechts enkele minuten van het Witte Huis, laten zien hoe we voor de verdere uitbreiding van ons netwerk zorgen door de beste kantoorruimten, zakelijke infrastructuren en diensten strategisch toe te voegen in belangrijke wereldwijde commerciële- en zakelijke wijken.

"De investeringen die we maken in onze hoog kwalitatief en kosten effectief model in de VS en wereldwijd, zullen de bedrijven vergemakkelijken om in deze markten te slagen."

Mr Moufarrige zei dat Servcorp aanzienlijk Japan, Australië en Zuid Oost Azië heeft toegevoegd aan zijn portfolio. Servcorp is de wereldwijde beste leverancier van 5 sterren kantoor oplossingen en de internationale marktleider in superieure IT- en communicatie-infrastructuren die klanten in staat stelt om zaken uit te voeren als een multinationaal bedrijf.