Servcorp opent in Tokio's fameuze skyscraper district! - Nieuws | Servcorp

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp opent in Tokio's fameuze skyscraper district !

Maart 2010 | Servcorp

Servcorp heeft diens 14e locatie geopend in Tokio, in de stad haar fameuze Shinjuku skyscraper district! De opening op 1 maart 2010 gebeurt in het Servcorp's Nittochi Nishi-Shinjuku gebouw gelegen in het grootste zakelijke, commerciële en entertainmentscentrum van Shinjuku, en binnen wandelafstand tot 's werelds drukste treinstationcomplex Shinjuku Station, wat dagelijks meer dan twee miljoen passagiers kent.

Het Nittochi Nishi-Shinjuku gebouw, Servcorp's nieuwste locatie in Japan, maakt deel uit van een groot commercieel hub, het administratief centrum van de regering van Tokio en is thuis in het gebouw van de Tokyo Metropolitan Government. Deze nieuwe locatie zal voor zaken, betreffende de administratie en regeringssector, een ideale locatie zijn om hun bedrijf op te zetten. Dit florissante zakelijke en comeriële hub ligt binnen wandelafstand van het Shinjuku's grootste shopping centra Odakyu en Keio.

Japan's General Manager Olga Vlietstra heeft gezegd: "We zijn trots u Servcorp's nieuwe locatie Nittochi Nishi-Shinjuku gebouw aan te kondigen! Dit gebouw heeft een fantastisch blauwe glazen façade, met daar bovenop vanaf onze 8e verdieping het adembenemend uitzicht over Shinjuku stad. Het is de perfecte locatie om uw bedrijf op te zetten. Servcorp is nu aanwezig in de beste gebieden van Tokio, wat onze klanten meer opties geeft om hun kleine of grote onderneming te funderen.

Als één van Tokio's grootst toegankelijke locaties, is het Nittochi Nishi-Shinjuku gebouw gelegen op enkele minuten van JR, metro en bustransport van Shinjuku Station, en 45 minuten met de bus van Shinjuku Station tot Haneda Airport.

Nittochi Nishi-Shinjuku Building
Level 8
6-10-1 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku
Tokyo 160-0023 Japan
Tel : +81 3 5325 3100