Servcorp opent in Sydney's levendige Bondi Junction! - Nieuws | Servcorp

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp opent in Sydney's levendige Bondi Junction!

Juni 2010 | Servcorp

Vanaf juli 2010 zal Servcorp haar achtste locatie openen in Sydney, Tower Two Westfield Bondi Junction in het hart van Sydney's levendige oosterse voorstad van Bondi Junction. Een unieke locatie gelegen op slechts vijf kilometer van Sydney's centrale zakelijke district biedt de ideale setting voor bedrijven op zoek naar een uitvalsbasis voor hun bedrijf ver weg van de drukte en snelle tempo van CBD Sydney.

Servcorp's nieuwe aanwezigheid in het oosten van Sydney biedt uitzonderlijke mogelijkheden voor bedrijven, gelegen in het centrum van Bondi Junction, die grotendeels wordt gedomineerd door commerciële complexen wereldwijde topmerken zoals Westfield Group winkelcentrum, Westfield Bondi Junction, thuis in high-end luxe winkels, toonaangevende winkels en restaurants. Het Westfield Bondi Junction district omvat de Servcorp's Tower Two Westfield Bondi Junction, en is eigendom van Westfield Group, 's werelds grootste retail Property Groep.

Servcorp's nieuwe Bondi Junction's locatie zal direct boven Westfield Shopping Centre Bondi Junction gelegen zijn, en gunstig gelegen tegenover het Bondi Junction station, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot het vervoer van het centrale zakendistrict van Sydney met een bus gelegen op de begane grond. Tower Two Westfield Bondi Junction is een kleine tien minuten rijden tot Sydney's centrale zakelijke district.

Susie Martin, General Manager Servcorp Australië en Nieuw-Zeeland geeft commentaar "Servcorp's 22e verdieping in Tower Two Westfield Bondi Junction bepaald Servcorp's reputatie voor het leveren van de beste kantoor locaties over de hele wereld. Tower Two Westfield Bondi Junction zal grote of kleine bedrijven voorzien met een wereldwijd netwerk aan uitgeruste en virtuele kantoren en een ongeëvenaard IT- en communicatie-infrastructuur! Onze 22e verdieping biedt een aantal van de meest spectaculaire, panoramische uitzichten van de iconische haven van Sydney, de Stille Oceaan, de pittoreske oostelijke buitenwijken van Sydney en de stranden."

Tower Two Westfield
Suite 2201 Verdieping 22
101 Grafton Street
Bondi Junction NSW 2022 Australia
Tel : +61 2 8095 6300