Servcorp Onefone - één telefoonnummer, één factuur, één telefoon | Servcorp

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp Onefone – één telefoonnummer, één factuur, één telefoon

November 2010 | Servcorp

Servcorp is trots u de lancering aan te kondigen van haar laatste nieuwe product op gebied van communicatie en de IT-technologie die ontwikkeld is om uw zaken te kunnen uitvoeren op een nog efficiëntere manier.

Servcorp Onefone biedt u een betere manier om contact te houden, waar uw activiteiten u ook leiden!

Servcorp Onefone is een draagbare, rendabele en beveiligde VoIP technologie die u de mogelijkheid geeft om, letterlijk, uw computer om te vormen naar een professionele telefoon.

Deze helpt u dus op een eenvoudige manier in contact te blijven met uw klanten en medewerkers zonder de kosten noch de zorgen te moeten dragen die gelinkt zijn met roaming mobile international, talrijke telefoonnummers, de VoIP-afhaking van grote leveranciers of nog vertragingen op gebied van voicemails.

Mobiliteit: Bel en ontvang beveiligde oproepen met uw Servcorp telefoonnummer zodat uw klanten op elk moment denken dat u op kantoor bent.
Kwaliteit:
een volledig beveiligde connectie zonder enige storing noch afhaking wanneer u de breedbandconnectie gebruikt.
Besparingen:
Bespaar op uw oproepen ten opzichte van de lokale operatoren.

Dit nieuwe product voegt een nieuwe dimensie toe aan de steeds groeiende Servcorp catalogus op gebied van IT- en communicatietechnologie ten einde een grote verscheidenheid aan bedrijven te kunnen helpen om efficiënter en productiever te zijn.