Servcorp komt de VS markt binnen !- Nieuws | Servcorp

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp komt de VS markt binnen!

Maart2010 | Servcorp

Servcorp is de VS markt binnen gedrongen voor de allereerste keer! De eerste VS locatie bevindt zich in het vaakgezochte 155 North Wacker gebouw, in het fameuze 'Chicago Loup', de stad's centraal zakelijk district. Een strategische stad voor Servcorp en de derde grootste stad in de VS, is Chicago 's werelds 26ste grootste metropolitan gebied en een groot globaal centrum voor internationale zaken en financiën. Servcorp's expansie in de VS markt zal ook de VS in deze tijden steunen met diens economisch herstel, aangezien het huurt en investeerd in Amerikaanse teamgenoten.

155 North Wacker is één van Chicago's nieuwste skyscrapers, gebouwd door Goettsch Partners en The John Buck Company, een award winnend team bekend voor enkele van de Loop's meest iconische gebouwen. Servcorp's 42ste verdiep heeft een adembenemend vloer tot plafond glazen façade en spectaculaire uitzichten van Lake Michigan en de Chicago skyline.

Jennifer Goodwyn General Manager US heeft gezegd: "We hebben onze grote inkomst in de VS markt gemaakt met onze eerste Servcorp locatie te 155 North Wacker! Ik ben er van overtuigd dat we onze naam zullen waarmaken als best uitgeruste en virtuele kantorenleveraar op deze markt, aangezien we ons IT en communicatie infrastructuur introduceren, en geven kleine of grote ondernemingen, een vast globaal netwerk aan kantoren! We zorgen ervoor dat klanten hun internationale zaken op een efficiënte en effctieve manier kunnen beheren.

Dicht gelegen bij grote banken, ondernemingen, financiële en lifestyle instelingen, is 155 North Wacker gelegen in een elite buurt met hoogstaande boutique hotels en fijne restauraties. Servcorp's 155 North Wacker locatie ligt goed gelegen op de noordoosthoek van North Wacker Drive en Randolph Street, enkele minuten van Chicago Transit Authority (CTA) treinen, metra, metro en busvervoer diensten.

155 North Wacker
155 North Wacker Drive
Suite 4250
Chicago, IL 60606
Tel : +1 312 803 3700