Servcorp brengt Virtuele Kantoren naar Kowloon, Hong Kong ! - Nieuws | Servcorp

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp brengt Virtuele Kantoren naar Kowloon, Hong Kong !

Maart 2010 | Servcorp

Servcorp, 's werelds fijnste aanbieder voor Uitgeruste en Virtuele Kantoren komt naar Kowloon! Opening 29ste maart, Servcorp zal zich bevinden in het landsmerk One Peking gebouw, in het hart van het Tsimshatsui district van Kowloon, een groot gebied voor zaken en handel gelegen op het vasteland van China. Servcorp zal de eerste aanbieder zijn voor virtuele kantoren packages in Hong Kong.

One Peking is een benchmark in architectuur en stijl, bekend voor diens unieke zeil design. Naast de adembenemende panoramische uitzichten van Victoria Harbour en de stads skyline, is One Peking ook een belangrijk deel van het Tsimshatsui gebied. Servcorp's 12de verdiep, zorgt voor zaken in Kowloon met Servcorps onnamaakbaar IT en Communicatie infrastructuur, en toegang tot een wijd en snelgroeiend globaal netwerk van Uitgeruste en Virtuele Kantoren locaties.

"Wij zijn verheugd om u voor de allereerste keer in Kowloon virtuele kantoren te mogen voorstellen! Het Servcorp Virtuele Kantoor biedt klanten de mogelijkheid om hun zaak te leiden van thuis uit of eender welke andere locatie, zonder de kosten van een fysiek kantoor. Ons snelgroeiend netwerk geeft ook de mogelijkheid om bedrijven een succes te maken dankzij zorgeloze diensten en efficiënte faciliteiten." Wilma Mu, General Manager Hong Kong heeft gecommentarieerd.

Servcorp's One Peking locatie is evenals thuis in hoogstaande winkels en fijne opties ter restauratie op de bovenste verdiepingen van het gebouw. One Peking ligt op vijf minuten wandelafstand en is makkelijk toegankelijk tot vervoer via Tsimshatsui MTR Station en China Ferry Terminal wat frequente diensten biedt tot Macau, Zhuhai, Dougguan, Shekou Shenzhen en tot 15 bestemmingen rond de Macau regio Pearl River Delta steden. Victoria Harbour is minuten weg, via het wereldbekende Star Ferry, van Star Ferry Terminal gelegen op enkele minuten wandelen van One Peking.

One Peking is vijf minuten rijden met de taxi tot het Kowloon Airport Express Station, en enkel 20 minuten met de trein tot het HK International Airport; Servcorp klanten kunnen evenals de directe busdienst van Kowloon tot Shenzhen Airport gebruiken.

One Peking
Unit 1202 Verdieping 12
1 Peking Road
Tsimshatsui, Kowloon
Hong Kong, China
Tel :+852 3980 9300