Servcorp opent in Koeweit voor zaken! - Nieuws | Servcorp

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp opent in Koeweit voor zaken!

Februari 2010 | Servcorp

Servcorp stapt in de Koeweitse markt voor de eerste maal! Vanaf 14 februari opent Servcorp in de Sahab Toren, gevestigd in het centrum van Koeweit stad met haar zakelijke en commerciële district. Koeweit stad, als zesde locatie in het Midden-Oosten, zal Servcorp's aanwezigheid als fijnste voorziener van Uitgeruste en Virtuele Kantoren in de regio doen groeien.

Een strategische sleutel in de regio, Koeweit stad is toegankelijk tot de grote Midden-Oosterse steden binnen een korte afstand. Een recente golf van interesse afkomstig van buitenlandse zaken in Koeweit heeft Koeweit gecatapulteerd tot een groot centrum voor zaken en commercieel beleid in de regio. De locatie van Servcorp's Sahab Toren is uitstekend voor buitenlanders en locale bedrijven zodanig dat ze gemakkelijk hun zaak kunnen runnen in Koeweit stad.

Barry Barakat General Manager te Koeweit heeft gezegd: "Dit is de beste periode voor Servcorp om in Koeweit te openen in onze nieuwe locatie de Sahab Toren. We geven niet enkel de locale bedrijven een eerste klas service, IT infrastructuur en diensten in Koeweit en rondom ons netwerk, maar ook geven we de kans aan internationale ondernemingen om vanuit de beste zakelijke locatie in Koeweit stad te werken.

Servcorp's 18e verdieping geeft een fantastisch uitzicht over de stad en bevindt zich onmiddellijk boven het Salhia Commercieel Complex, Koeweit's eerste shopping bestemming in Safat, Koeweit stads downtown gebied

Sahab Tower
Verdieping 18 Sahab Tower
Salhia Kuwait City
Tel : +965 2227 3700