Servcorp is met volle kracht in Hong Kong! - Nieuws | Servcorp

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp is met volle kracht in Hong Kong!

Mei 2010 | Servcorp

Servcorp heeft de deuren van de laatste locatie in de Premier Hong Kong Club Building geopende. De eerste klasse Servcorp normen van dienstverlening, IT-en communicatie-infrastructuur zijn een perfecte pasvorm voor deze iconische Hong Kong locatie. Zoals een eerder beroemde “Members-only club”, is de iconische Hong Kong Club gebouw een historisch symbool van het rijke Britse koloniale verleden en is onlangs opgeknapt en gerenoveerd door de beroemde Australische architect Harry Seidler.

Gelegen in het exclusieve hart van de financiële en zakelijke Hong Kong district, biedt de Hong Kong Club Building een spectaculair zicht op de haven en de stad evenals de ongeëvenaarde nabijheid van Hong Kong dynamische winkelcentrum, hotels en restaurants en slechts een korte wandeling van het MTR het Centraal Station. Op het 9de Servcorp verdieping zullen de klanten genieten van diensten op een nog hoger niveau met een kleiner aantal exclusieve kantoren en expansieve Virtual Office faciliteiten en infrastructuur.

Wilma Wu, General Manager Servcorp van Hong Kong gaf als commentaar: "De Hong Kong Club Building is een prachtige locatie en de ideale keuze voor Servcorp! De Hong Kong Club Building is een van de meest prestigieuze adressen voor elk bedrijf, gelegen tegenover de Wetgevende Raad van Hong Kong en de iconische Chater Garden! Het hele team is erg enthousiast over onze voortdurende expansie en zal zich inzetten om de allerbeste Serviced- en Virtuele kantoren in Hong Kong aan te bieden. "

The Hong Kong Club
Suite 901 Level 9
3A Chater Road
Central Hong Kong China
Tel : +852 3125 7500