Servcorp brengt de expansie opnieuw thuis, opening in Greater Western Sydney!

  • BASTION TOWER 02 550 35 00
  • SCHUMAN 02 403 37 00
  • Buiten Belgïe +32 2 550 35 00
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp brengt de expansie opnieuw thuis, opening in Greater Western Sydney!

Juni 2010 | Servcorp

Juli, Servcorp zal haar expansie terug naar huis brengen met de opening in Parramatta, het hart van Groot Western Sydney. Servcorp zal zich vestigen in het Premier Octagon gebouw gelegen op de iconische Parramatta George's Street. Dit zal de eerste van vier nieuwe Australische locaties zijn om in 2010 te openen. Parramatta, Australiës zesde grootste centrale zakelijke district en een van de snelst groeiende regionale economieën (ook bekend als tweede CBD in Sydney) is een geweldige locatie voor het bedrijfsleven.

Gelegen op slechts 25 minuten ten westen van het CBD, wordt Parramatta beschouwd als het zakelijke centrum van West-Sydney. Octagon Servcorp's nieuwe gebouw zal zorgen dat bedrijven gevestigd in Groot-Western Sydney met een A-graad kantoor omgeving, zonder de stad overschakeling. Talrijke particuliere bedrijven hebben gekozen voor Parramatta als basis voor hun bedrijf en dankzij Servcorp's aanwezigheid in het gebied krijgen bedrijven een kans voor verdere groei in dit belangrijke gebied van de handel en het bedrijfsleven in Sydney.

Susie Martin, General Manager Servcorp Australië en Nieuw-Zeeland geeft volgende commentaar: "We kijken echt uit naar de opening van onze eerste locatie in Parramatta, een belangrijk zakelijk en commercieel centrum van Sydney! Servcorp's aanwezigheid in Parramatta opent opwindende nieuwe mogelijkheden voor bedrijven binnen de Greater Western Sydney regio, waar we in staat zullen zijn om onze IT-en communicatie-infrastructuur, luxe diensten en faciliteiten aan bedrijven op te zetten in dit deel van Sydney.

Servcorp's nieuwe Octagon gebouw is goed bereikbaar via de weg, trein en RiverCat met meer dan 50 duizend mensen in transito door de dagelijkse Parramatta. Parramatta's intern trein- en busvervoer, is een belangrijke verkeersader in Western Sydney, het ligt op slechts 10 minuten lopen van het Octagon gebouw , terwijl de Rivercat Terminal op een korte vijf minuten loopafstand ligt.


Octagon
Suite F Verdiepingl 1 Octagon
110 George Street
Parramatta, NSW 2150 Australia
Tel : +61 2 9615 9700