Servcorp breidt uit in Tokio en Fukuoka - Nieuws | Servcorp

  • Kantoorruimte 02 403 37 00
  • Virtueel Kantoor 02 403 38 00
  • Vergaderruimte 02 403 38 30
  • Buiten Belgïe +32 2 403 37 00

Bedrijfsnieuws

Lees de laatste nieuws en persberichten over Servcorp

Servcorp breidt uit in Tokio en Fukuoka

Januari 2010 | Servcorp

Servcorp , internationale leverancier van "de" oplossingen voor uitgeruste en virtueel kantoren, zal binnenkort twee nieuwe centra in Japan openen, de "Marunouchi Trust Tower" in Tokyo, en die van "Da Vinci Fukuoka Tenjin" in Fukuoka. Na een recente aankondiging van wereldwijde uitbreidingsplannen, wil Servcorp luxueuze locaties in Japan aan zijn netwerk toevoegen. Servcorp biedt luxueuze voorzieningen, een superieure diensten kwaliteit en de laatste communicatie en IT soluties.

De opening van de "Marunouchi Trust Tower-Main” voorzien in December 2009, is gelegen in "Marunouchi 1-chome", de voornaamste zaken wijk in Japan, die heeft een driedubbel acces naar en station van Tokyo. Met deze locatie zal Servcorp de draaiplaat zijn die bedrijven gemakkelijk toegang geeft tot vele grote steden in Japan via Otemachi en Nihonbashi stations. Servcorp zal toetreden tot de grootste internationale bedrijven zoals Mitsubishi Group, Toyota, KPMG en Deloitte Touche Tohmatsu, alle gelegen in de beroemde commerciële wijk van Marunouchi Precinct.

In januari 2010 opent Servcorp zijn eerste vestiging in Fukuoka City, in de Da Vinci Fukuoka Tenjin Toren, gelegen in de grootste commerciële en zaken wijk in Kyushu, Tenjin. Gezien als de toegangspoort tot andere grote Aziatische steden is Fukuoka maar een uur van Seoul, een-en-een-half uur van Shanghai, en twee-en-een-half uur van Hong Kong. Ook bekend als IT-industrie hoofdstad van Japan, is Fukuoka een ideale vestiging voor Servcorp, die toon aangevend is in IT- en communicatie infrastructuur. Hierdoor kan een groot aantal industrieën en bedrijven met efficiënte middelen voor het uitvoeren van hun bedrijf activiteiten.

Olga Vlietstra, Servcorp's General Manager in Japan heeft het volgende verklaard: "We kijken uit naar de lancering van ons prime locatie; de” Marunouchi Trust Tower-Main”, en onze eerste vestiging in Fukuoka, Da Vinci Fukuoka Tenjin. Onze Hoge Standing verdiepingen zijn uitgerust met de nieuwste IT-diensten die servcorp aan te bieden heeft. Daarnaast zullen wij onze klanten met de zeer systematisch infrastructuur van een internationale organisatie, waardoor ze de kans om Servcorp's wereldwijde kantoren netwerk te gebruiken, om zich beter te kunnen concentreren op hun bedrijfsactiviteiten en doelstellingen. "

Servcorp is sterk ingeburgerd in Japan, tweede grootste wereld economie en een middelpunt van de bedrijfsactiviteiten in Azië. Onze aanwezigheid in vier grote steden van Japan, Tokio, Osaka, Nagoya en Fukuoka geeft onze klanten nu de ideale platform voor zaken te doen, terwijl wij ze verbonden houden met de rest van de wereld dankzij ons uitgebreid- en wereldwijd netwerk.

Fukuoka Tenjin Fukoku Seimei Building
Verdieping 15
1-9-17 Tenjin Chuo-ku,
Fukuoka 810-0001 Japan
Tel : +81 92 717 3400

NOF Hakata Ekimae Building
Verdieping 2
1-15-20 Hakata Ekimae Hakata-ku
Fukuoka 812-0011 Japan
Tel : +81 92 419 2300